Golovima Tešića u 89. i Vojinovića u 90. minutu, Sloga iz Kobišnice savladala Naša krila iz Belotinca u 11. kolu Zone Istok, iako su gosti vodili od 3. minuta. Sloga sa deset bodva na pretposlednjem mestu.

Foto: FK Sloga / Kobišnica

SLOGA – NAŠA KRILA 1936 2:1 (0:1)

Stadion u Kobišnici. Gledalaca : oko 100. Sudija : Vladimir Milosavljević iz Svrljiga. Pomoćnici : Jovan Milutinović iz Knjaževca i Milan Petković iz Zaječara. Strelci : Tešić u 89. i Vojinović u 90. minutu (iz penala) za Slogu, Anđelković u 3. minutu za Naša krila. 

SLOGA : Dimitrijević, Milošević (Tešić), Čelić, Stanisavljević, Milosavljević, Bogdanović, N. Đorđević (Antić), Stanković (Maliković),  Vojinović, Tasić, Durgut. 

NAŠA KRILA 1936 : M.Marjanović, Trivunčević (N. Manojlović), S. Manojlović, N. Jovanović, Ml. Stevanović, M. Stojanović, Milinković, D. Kostić, Anđelković, (Stanković), Marko Stevanović, Nešić (Milijev). 

Fudbaleri Sloge iz Kobišnice do druge prvenstvene pobede stigli su u poslednja dva minuta utakmice nakon velikog preokreta. 

Gosti iz Belotinca stigli su do prednosti već u trećem minutu susreta, koji je odigran na stadionu u Kobišnici. nikola Anđelković je prevario odbranu zonaša iz Kobišnicepa mu nije bilo teško da sa nekoliko mertara savlada mladog golmana Dimitrijevića.  Ovaj pogodak je gostima ulio dodatno samopouzdanje, pa su u većem delu prvog poluvremena bili bolji rival na terenu. 

Domaći fudbaleri su u nastavak susreta ušli daleko angažovanije svesni da moraju do bodova, kako bi ostali u trci sa ekipama iz donjeg dela tabele. Stvorili su igrači Sloge nekoliko dobrih prilika, ali nisu uspeli da savladaju golmana Marjanovića. A onda u poslednja dva minuta veliki preokret. Najpre je u 89. minutu, Tešić, koji je u drugom poluvremenu zamenio Miloševića, doneo izjednačenje svojoj ekipi, a onda kada su svi očekivali da sudija Milosavljević označi kraj utakmice jedan igrač gostiju igrao je rukom u svom šesnaestercu i omogućio Vojinoviću da sa bele tačke donese pobedu svojoj ekipi. 

Sa ovom pobedom Sloga trenutno zauzima pretposlednje mesto na tabeli sa 10 bodova, koliko imaju i Malošište i Rudar Alpos. U narednom kolu ekipa iz Kobišnice gostovaće vodećem Zaplanjcu u Gadžinom Hanu.

Rezultati 11. kola Zone Istok : Hajduk Veljko –Kablovi 5:0, Sloga – Naša krila 2:1, BSK – Šarbanovac 2:0, Brodoremont - Rudar Alpos 2:1, Timočanin – Svrljig 2:0, Bukovik – Malošište 2:1, Moravica – Zaplanjac 1:3 i Majdanpek – Đerdap 2:1.

 

Ovaj medijski sadržaj sufinansiran je od strane Opštine Negotin.

Stavovi izraženi u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

Tabela - Zona Istok

Poz Tim Ut Bod
1 Zaplanjac 24 60
2 Bukovik 24 48
3 Hajduk Veljko 24 43
4 Đerdap  24 38
5 Brodoremont  24 38
6 Svrljig 24 36
7 Moravica 24 35
8 Rudar Alpos  24 33
9 Kablovi 24 32
10 Šarbanovac 24 31
11 Timočanin 24 30
12 Naša krila 24 26
13 Malošište 24 26
14 BSK 24 25
15 Majdanpek 24 25
16 Sloga 24 17

 

JSN Decor template designed by JoomlaShine.com