Trinaesti po redu sajam meda i vina biće svečano otvoren u petak 11. maja.

Foto: Zvanični plakat festivala

Svečanost pod nazivom „Oni vide med i vinO“ na Gradskom trgu počinje u 18 sati, a moderator će biti Milora Miša Ćirić, počasni vitez beogradskog viteškog reda „Singidunum“. Za 19 sati je zakazan koncert banatskih tamburaša, dok od 21 sat nastupa Đorđe David.

Drugi dan sajma je predviđen za predavanja o organskom pčelarstvu i promociju knjige „Pčelarski bukvar“ autora Živojina Bogdanovića, koja je zakazana za 11 sati u Muzičkom paviljonu. U 13 sati će na Gradskom trgu biti predstavljanje izvornog narodnog stvaralštva „Pozdrav iz Krajine“, a u 18 sati predavanje „Hrana i i vino“ dr Aleksandra Petrovića u Muzičkom paviljonu.

Večernji program na Gradskom trgu obeležiće nastup ženskog tamburaškog benda „La banda“ koji je planiran za 19 sati. U 20:30 biće dodeljene nagrade i priznanja najboljim učesnicima sajma, a nastupom popularne pevačice Ivane Selakov od 21 sat sajam će biti i zvanično zatvoren.

Očekuje se, kao i prethodnih godina, veliki broj učesnika iz zemlje i inostranstva.

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

JSN Decor template designed by JoomlaShine.com