Manifestacija se priređuje u Todorčetovom konaku u subotu, 16. maja od 17 sati. Počeće programom za najmlađe, a biće nastavljena modnom revijom, izložbom slika i rok koncertom, najavljenim za 21 sat.

Nacionalna manifestacija „Noć muzeja“ biće organizovana 16. maja u 47 gradova Srbije, a u Beogradu programi će biti priređeni na 72 lokacije. Po prvi put Noć muzeja biće organizovana i u Negotinu. Ivica Trajković, vršilac dužnosti direktora Muzeja Krajine, koji je bio uključen u pripreme i prisustvovao konferenciji za novinare u Beogradu, povodom organizacije ove manifestacije u našem gradu kaže: "Prvi put u „Noći muzeja“ učestvuje Negotin sa izložbom izvanrednih radova Dušana Stefanovića, modnom revijom Suzane i Ivane Mišić, koja će dočarati običaje Vlaha u negotinskom kraju, uz svu raskoš i bogatstvo tradicionalnih nošnji spojenih sa visokom modom, dečijom predstavom „Crvenkapa“ zaječarskog pozorišta „Zoran Radmilović“, kao i nastupom negotinske rok grupe „Cold shots“ koju predvodi profesor engleskog jezika i dugogodišnji muzičar Miloš Rajić."

Osnivač „Noći muzeja“ Ana Jovanović ocenila je za medije da će ovogodišnja manifestacija biti neponovljiva i bolja nego ranijih godina. 

Program - Negotin - subota, 16. maj

Todorčetov konak  "NOĆ MUZEJA"

17,00h - Dečija predstava "Crvenkapa" Zaječarsko pozorište "Zoran Radmilović"

18,30h - Modna revija Suzane i Ivane Mišić

19,00h - Izložba slika Dušana Stefanovića

21,00h - Koncert negotinske rok grupe "Cold Shots"

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

JSN Decor template designed by JoomlaShine.com