Šef Delegacije EU, Majkl Davenport boraviće danas i sutra u Negotinu. Tom prilikom Davenport će se sastati i sa predsednikom Opštine Negotin, Jovanom Milovanovićem.

Prema predviđenom protokolu poseta šefa Delegacije EU u Srbiji započeće danas 20. maja sastankom sa predsednikom Opštine Negotin, Jovanom Milovanovićem i njegovim saradnicima a zatim će obići i kompleks Rajačkih pivnica. 

U četvrtak, Davenport će posetiti i negotinske pčelare, odnosno Dunavsku kuću meda u Knez Mihajlovoj ulici u Negotinu i razgovarati o projektima koji su realizovani sredstvima Evropske unije.

Obzirom da je sutra gradska slava Spasovdan, Davenport će prisustvovati i rezanju slavskog kolača, nakon čega će se obratiti i medijima.  

Šef Delegacije EU, svoju dvodnevnu posetu našem kraju završiće posetom Vidikovcu i plovidbom Dunavom. 

Osim pomenutih aktivnosti Davenporta, planiran je i njegov sastanak sa predstavnicima nevladinih organizacija u prostorijama Odbora za ljudska prava u Negotinu. 

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

Komentari  

00 # Hajduk Veljko 09-06-2015 10:26
Devenport deli lekcije po Srbiji i priča priče u koje samo botovi veruju.
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
JSN Decor template designed by JoomlaShine.com