U utorak 27. oktobra održana je 49. sednica Opštinskog veća opštine Negotin.

Foto: Serbian Puzzle

Na sednici razmatrane su dve tačke dnevnog reda. Prva tačka dnevnog reda ticala se razmatranja nacrta i utvrđivanja predloga Odluke o donošenju Plana detaljne regulacije kompleksa Rajačkih pivnica u opštini Negotin, dok je na drugoj tački dnevnog reda bilo reči o predlogu Odluke o budžetu opštine Negotin za 2016. godinu.

Što se tiče predloga koji se tiče Rajačkih pivnica on je jednoglasno usvojen, a većnici su potom usvojili i Zaključak o upućivanju na dopunu nacrta Odluke o budžetu opštine Negotin za 2016. godinu.

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

JSN Decor template designed by JoomlaShine.com