Pozitivno mišljenje na odluku Nadzornog odbora JKP „Badnjevo“ o utvrđivanju cenovnika grejanja prošle nedelje dali članovi opštinske vlade, a danas se očekuje i konačna reč odbornika lokalnog parlamenta. Prema predlogu i varijabilni i fiksni deo cene grejanja biće niži u rasponu od 20 do 30 odsto, u zavisnosti od toga da li je reč o stambenom ili poslovnom prostoru.

Osamnaesta, redovna sednica Skupštine opštine zakazana je za 10 sati, a kako je u pozivu za današnje zasedanje navedeno odbornici će se izjašnjavati o 10 tačaka dnevnog reda, ukoliko ne bude dopuna, što je sudeći prema dinamici rada Opštinskog veća, malo verovatno. Naime, samo u susret današnjem zasedanju početkom ove i prošle nedelje, članovi opštinske vlade su na svojim sednicama razmatrali mnoge teme i doneli odgovarajuće predloge odluka i rešenja o kojima će konačnu reč dati Skupština.

Od predloženih tačaka dnevnog reda 18. sednice SO izdvajamo: Odluku o izmenama odluke o naknadama odbornika, članova Opštinskog veća, predsednika i zamenika predsednika Skupštine opštine, članova radnih tela Skupštine opštine i članova radnih tela koje obrazuje predsednik Opštine Negotin, Odluku o pribavljanju nepokretnosti u javnu svojinu besteretnim pravnim poslom, Rešenje o davanju saglasnosti na odluku Nadzornog odbora JKP „Badnjevo“ Negotin o utvrđivanju cenovnika grejanja br. 2877-05/2015 od  14.10.2015. godine, Rešenje o izmeni rešenja o imenovanju članova Upravnog i Nadzornog odbora Muzeja Krajine Negotin, rešenja o izmeni rešenja o imenovanju članova Školskih odbora OŠ „Hajduk Veljko“ Štubik i OŠ „12. Septembar“ Negotin, Rešenje o prestanku mandata vršiocu dužnosti direktora Turističke organizacije opštine Negotin i Rešenje o imenovanju direktora TOON.

Polazeći od zaključaka koji su doneti na ovonedeljnoj sednici Opštinskog veća, kao jedna od mogućih dopuna dnevnog reda odnosi se na razmatranje Nacrta i donošenje Odluke Plana detaljne regulacije kompleksa Rajačkih pivnica u opštini Negotin. Skupštinsko zasedanje, da podsetimo, počinje u 10 sati.

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

JSN Decor template designed by JoomlaShine.com