Dvadeseta sednica SO Negotin biće jedna od najzanimljivijih sednica, jer će odbornici SO Negotin raspravljati i odlučivati o društveno veoma bitnim tačkama koje su na dnevnom redu ovog ponedeljka.

Ljubisav Božilović, predsednik SO Negotin sazvao je Dvadesetu sednicu SO Negotin, za ponedeljak 21. decembar sa početkom u 10 časova. Najzanimljivije biće razmatranje odbornika o Odlukama vezanim za budžet za narednu godinu, ali i druge tačke dnevnog reda ove skupštine neće biti ništa manje zanimljivije jer se tiču bitnih stavki po meštana Negotina i Krajine. Tako će biti zanimljivo videti šta će odbornici odlučiti i o lokalnim komunalnim taksama. 

Ovde možete pogledati tačke dnevnog reda 20-te SO Negotin. 

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

Komentari  

21 # Acika 19-12-2015 17:53
Hvala Bogu da umišjena Dragana Knežević više nije direktor Doma kulture.
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
01 # Radnik 22-12-2015 22:57
Citat Acika:
Hvala Bogu da umišjena Dragana Knežević više nije direktor Doma kulture.

Pa to može da kaže samo Acika, propali privrednik koji nista u životu nije uradela. Ta Dragana je za tebe Amerika.
Samo Jova moze da ima pomocnicu kao što je Acika jer on takve izgleda gotivi, što primitivniji to on bolje radi.
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
JSN Decor template designed by JoomlaShine.com