Vanredni parlamentarni izbori su tema koja već mesecima okupira pažnju javnosti. Iako je  raspuštanje Skupštinu i raspisivanje parlamentarnih izbora najavljeno za danas, predizborna kampanja se već odavno vodi. Kako u celoj Srbiji, tako i u opštini Negotin se već oseća ta predizborna atmosfera.

Foto: negotin.rs

Naime, osim plakata, parola i slogana, političari i stranke, u predizbornom periodu, za reklamiranje koriste obilaženje radova, mesnih zajednica, otvaranje novih objekata i ustanova, tačnije svaki skup, kako bi se predstavili građanima i ponešto obećali.

Da li po ugledu na lidere naše države i vlast u opštini Negotin je počela sa obilascima. Tako je predsednik opštine Jovan Milovanović, sa svojim saradnicima, ove nedelje obišao mesnu zajednicu Jabukovac, gde se upoznao sa radovima koji su izvedeni u prethodnom periodu. Najviše je reči bilo o rekonstruisanom izvorištu „Alu Bela“, a predsednik opštine je istakao da je za ove radove iz budžeta opštine Negotin izdvojeno je 2 156 850 dinara, kao i da će se i tokom 2016. godine nastaviti radovi na rekonstrukciji ovog izvorišta. On je još i dodao: „Ukupna sredstva koja su utrošena za radove u mesnoj zajednici Jabukovac prošle godine su 6,8 miliona dinara što su dosta velika sredstva.“

Osim Jabukovca, ove nedelje je posećen i Aleksandrovac, gde je predsednik porazgovarao sa meštanima, obišao Dom kulture i radove na  za koje je opštine Negotin u prošloj godini, iz opštinskog budžeta, izdvojila preko četiri miliona dinara. Tom prilikom predsednik Milovanović je istakao: „Pohvalio bih rad članova Saveta koji su pokazali inicijativu i na dobrovoljnoj bazi zamenili preko potrebnu stolariju na školskoj zgradi i obezbedili centralno grejanje što je značajno za učenike ove škole, čime su pokazali da vode računa i o najmlađima“.

Lepo je i pohvalno kada vlast misli i brine o svojim građanima, ali da li je ovo samo deo predizborne kampanje, ostavljamo čitaocima da sami procene.

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

Komentari  

02 # SektA 04-03-2016 22:50
Zanima me koji "Dom kulture" u Aleksandrovcu spominju.
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
02 # SektA 04-03-2016 22:49
Zanim me koji dom kulture u Aleksandrovcu spominju?
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
02 # Igor 04-03-2016 21:45
Gde su radna mesta? Od tih izvorista i cesama koje se renoviraju nece se nahrane mestani Negotina i okoline. Sta je sa poljoprivredom? Sta je sa fabrikama?
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
JSN Decor template designed by JoomlaShine.com