Potpredsednica tehničke Vlade Zorana Mihajlović juče je izjavila će prvo biti  napisan program nove Vlade, a potom će biti odlučeno ko će biti novi ministri u njoj.

 

 

Od kad su objavljeni konačni rezultati parlamentarnih izbora, stalno se nagađa ko će koju fotelju zauzeti, a o tome je govorila i Potpredsednica tehničke Vlade Zorana Mihajlović, juče u dnevniku RTS-a.


Ona je istakla da je ova Vlada za dve godine ispunila više od 80 odsto zadatog u prethodnom ekspozeu premijera i da očekuje da će i novi ekspoze biti detaljan. Ona je dodala i to da će se nakon što bude napisan program nove Vlade razmatrati sa kim može taj ozbiljan program da se realizuje u naredne četiri godine


Po  rečima Mihajlovićeve najvažnije je napraviti dobar i održiv program za Srbiju u naredne četiri godine, a tek će se onda razgovarati ko taj program može da sprovede.

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

JSN Decor template designed by JoomlaShine.com