Zoran Jovanović, preduzetnik iz Negotina predsednik je Opštinskog odbora pokreta “Dosta je bilo”. Programer Stefan Jovanović izabran je za opštinskog koordinatora. Opštinski odbor za sada broji devet članova.

Pokret “Doista je bilo” , koji će, kako se očekuje 4.marta na osnivačkoj skupštini, prerasti u stranku dobio je novi opštinski odbor u Negotinu, koji čine dosadašnjih pet članova Inicijativnog odbora i četvorica novih. Konstituisanju opštinskog odbora prisustvovali su i dr Branislav Mihajlović, narodni poslanik Pokreta “Dosta je bilo” iz Bora, kao i Zaviša Milosavljević, okružni koordinator. 

Kao prioritet u aktivnostima Opštinskog odbora “Dosta je bilo” u Negotinu, po završetku predsedničkih izbora, postavljeno je kreiranje lokalnog programa Pokreta, odnosno buduće stranke sa kojim bi se nastupilo na lokalnim izborima, koji u opštini Negotin treba da se održe naredne godine”, kaže Zoran Jovanović, novoizabrani predsednik OO DJB.

U ovom pokretu u toku su intenzivne pripreme za osnivačku skupštinu, koja, iako se očekivala krajem januara, pa sredinom februara, sada ima novi termin održavanja – 4.mart.

Mi ćemo prisustvovati skupštini kao članovi opštinskih i okružnih odbora, a od 5.marta krećemo sa prikupljanjem potpisa za predsedničke izbore. Očekujemo veliki odziv građana koji prepoznaju našu politiku i nadamo se da će se u narednom periodu opozicioni kandidati dogovoriti ko će da izađe na crtu sa Vučićem, jer samo tako možemo pobediti na izborima. Više kandidata daju veće šanse vladajućoj stranci za pobedu, jer će tako doći do rasplinjavanja glasova što će omogućiti pobedu sadašnjem premijeru. Cilj nam je pobeda, a ona može da se ostvari samo ako bude jedan kandidat”, kaže za ES portal Zaviša Milosavljević, okružni koordinator Pokreta “Dosta je bilo”. 

Pored aktuelnih dešavanja u političkom životu Srbije, ali i u samom Pokretu, na sastanku u Negotinu razgovaralo se i o aktivnostima koje im predstoje.

Osnovni zadatak koji smo postavili pred odbor i članove je pravljenje mreže kontrolora jer na sledećim izborima treba da pokrijemo sve izborne jedinice u gradu i selima, da nam se ne desi, kao prošli put, da na pojedinim mestima nemamo svoje kontrolore. Cilj nam je da sprečimo izbornu krađu koja se dešavala i da građanima pružimo mogućnost da budu sigurni da će njihov glas otići na pravo mesto”, istakao je Milosavljević.

 

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

Komentari  

529 # Jova 27-02-2017 16:52
I ko je predsednik opstinskog odbora, covek koji je zavrsio srednju poljoprivrednu skolu smer stocarstvo!
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
226 # Ivan 28-02-2017 07:13
A šta su zavašili ovi drugi, koji su odavno u lokalnoj politici i imali prilike da budu u vlasti? Jel tu nema kvazi menadžera, kupljenih diploma itd..? Osim Radmile i Jove sve ostalo je pod znakom pitanja. A i ovajdili smo se od svih tih obrazovanih!
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
125 # Logika 28-02-2017 09:11
Da bre, ovi iz DJB će nas ubede da nam ni obrazovanje više ne treba. Leleleeeee
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
530 # Stefan 27-02-2017 12:18
E ovi ce nam sigurno doneti boljitak...gubite se bre i vi,vi koje je Vucic stvorio a sada ste kao protiv njega.a od njega se vas crtani predsednik-Radulovic okrenuo kad je izbacen iz vlade.pa ako je toliko posten,i zeli dobro ovom narodu sto nije pravio stranku ranije nego se setio naroda kad ga Vucic isutirao iz vlade.i da,od srca vam zelim da na izborima imate 9 glasova,jer toliko ste posteni da ne verujem ni da ce te svi iz tog vaseg OO glasati za sebe.
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
218 # Precizniji podaci 27-02-2017 16:30
Kao zaključak, obzirom da ne staje u jednu poruku, pružite šansu mladim ljudima da nešto urade za sebe i svoju opštinu ako već imaju volje za tim.
Draži su mi oni, koji ovo rade iz ideala (možda i pogrešnih, ali to je već do afiniteta), nego stotine dece koja mora da ide od vrata do vrata u sivim SNS duksevima i dosađuje ljudima, od onih koji sa drvenom tablom SNS moraju da čiste snege, i to sve zarad nekih lažnih obećanja da ih nakon toga čeka posao, crkavica od minimalca i da bi trebalo da budu presrećni što im je takva prilika pružena.
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
227 # Precizniji podaci 27-02-2017 16:26
Pre svega, poštovani Stefane, ajmo malo s činjenicama. Saša Radulović je sam napustio vladu kada je uvideo da nema političke volje niti mogućnosti da sprovede prethodno zacrtan i odoren plan ministarstva privrede, niko nije njega odatle izbacivao i doveden je kao stručnjak.
Svakako, nikog tu nije stvorio Vučić, svi ljudi koji su u čelu stranke su oformljene ličnosti, profesionalci u svojim oblastima sa podužim stažom i radnim uspesima u svojim oblastima. Ako nešto vi, sa Vašim stavom, možete da im zamerite, to je što nisu profesionalni političari i imaju radnu knjižicu, za razliku od Vučića, Dačića i ostalih koji su na političkoj sceni skoro 30 godina i ništa nisu za života radili.
Svakako, ako Vama odgovara kako živite trenutno i kako funkcioniše sistem, vi slobodno glasajte za trenutnu vlast, ne morate ovako "pljuvački" da nastupite prema nekom ko Vam se ne sviđa ili ugrožava vaše trenutno zadovoljstvo životom u Srbiji. Pomislio bi neko da ste SNS bot ne daj Bože :)
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
320 # Najprecizniji podaci 28-02-2017 02:50
Nego kad smo kod preciznijih podataka, da li gospoda iz OO planiraju da skupe novac da plate Radulov porez od milion dolara Amerima? Još nisu tužili Dojče vele zbog teksta o poreskom dugu, a zakonski rok od 6 meseci je prošao. Što ga nisu tužili ako je tekst netačan. Majstore, plati porez Amerima!
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
421 # Najprecizniji podaci 28-02-2017 02:45
Koje lupanje, karakteristično za DJB. Saša Radulović je napustio vladu pred izbore 2014. godine registrovavši pokret dve nedelje pred izbore, a ne "kad je video da nema političke volje". Radulović sa Vučićem je mogao, ali sa petooktobarcima ne može. Ma nemoj?! I kome vi prodajte tu priču?
Dalje, što se tiče ovog OO DJB. Ko je bio protivkandidat za predsednika, ili je bio samo jedan? Ako je bio samo jedan, onda bravo za demokratiju u odboru. Ćak i lokalni radikali imali dva kandidata. O stavu 7. stav 2. novog Statuta stranke da i ne pitam bolje. Čista autokratija, sa sve politbiroom u stranci u obliku nekakvog osnivačkog odbora koji ima pravo veta na odluke svih drugih tela stranke. I kao nisu centralizovani i isti kao i druge stranke. Ma daj, koga lažete?!
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
133 # Precizniji podaci 28-02-2017 23:04
Doleko je Saša, ili bilo ko ko se bavi politikom od čistunca ili poštenjačine.Ali, ako ćemo do činjenica, ne možete da izbacujete informacije napamet samo da bi priča zvučala "ubedljivije". Ostavku je dao 15. januara, Pokret je formiran 27. januara, a izbori su bili 16. marta, što je bliže iznosu od 2 meseca, a ne 2 nedelje.
Drugo, Amerika nije neozbiljna zemlja, da neko tamo duguje 1 miliona dolara na ime poreza, sumnjam da bi mogao javno da se eksponira bilo gde na svetu, a kamoli bavi javnom funkcijom. A ne vidim što bi zamerili nekom ko nije podneo tužbu, to je lična stvar. Bitno da se brinete što neko nije Americi platio porez, a šta se u zemlji dešava s ljudima na vlasti je nebitno.
Svakako, besmislena rasprava. Više bih voleo da čujem za koga mislite da je zlatan i da za tu opciju treba glasati?
Meni lično DJB ima najzdraviji i najrealniji program i glasaću za njih kada dođu lokalni ili parlamentarni izbori, a to je slobodna volja svakog građanina. Svako dobro...
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
111 # Najprecizniji podaci 01-03-2017 11:49
Tačno, Amerika je ozbiljna zemlja u kojoj se poreski dužnici transparentno vide. Ali vam ta transparentnost izgleda sada smeta, a kunete se u transparentnost. I sam Radule je postavljao linkove sa spiskom dužnika za državni porez u Kaliforniji (pa je pričao "eto nema me tu, ne dugujem") iako duguje za federalni porez SAD milion dolara (duguje i za kalifornijiski oko 8000 dolara). Vi očigledno mešate utaju poreza (što je krivično delo) sa neplaćanjem poreza. Radule nije utajio porez, već ga nije platio. Ni u Srbiji ne mogu da vam naplate ništa ako nemate imovinu. A Radule nije u Americi gle čuda baš od godine u kojoj su mu aktivirali založno pravo na njegovu imovinu, baš te 2005. godine je došao u Srbiju. A sad mi recite zašto Radule, tako uspešan nema ništa od imovine na svoje ime? Nije vam čudno?
DJB samo priča o transparentnosti, a sami nisu transparentni. Izuzetno sumnjive rabote u DJB.
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
00 # Steluj najpreciznost 10-03-2017 15:14
Poreski dug su privatni podaci koji mogu da se dobiju od IRS-a. Kao i sto je broj socijalnog osiguranja koji je privatna informacija.
Radulovic je vec objavio izvestaj o svom poreskom dugu, direktno iz IRS-a.
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
211 # Najprecizniji podaci 01-03-2017 11:38
Tako to izgleda kada DJB samo priča o transparentnosti, a sam nije transparentan. Registracija udruženja građana, odnosno Pokreta čiji je ovde odbor osnovan (što je posebno pitanje, čemu formiranje opš. odbora pokreta, kada se transformišu u stranku), ne traje ni 5 minuta ni 5 sati, već par nedelja, što znači da je Radulović smišljeno predao dokumentaciju za registraciju Pokreta još početkom januara. Izbori su bili 16. marta ali su RASPISANI 29. januara. Ne znam da li znate da pre izbora ide izborna kampanja? Očigledno ne znate. Dakle DJB je registrovan dva dana pred raspisivanje izbora, odnosno pre izborne kampanje (izbora). Te priče pričajte svojim članovima, onako transparentno.
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
21 # Bot 05-03-2017 22:38
Sve dok god napadaju Radul(et)a koji je osvojio bednih 6% na izborima, ovakvi ko što je Najprecizniji podaci, ko da je ubiBože opasnost najveća za narod i državu, ima da glasam za njega.
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
24 # Najprecizniji podaci 06-03-2017 09:54
Glasaj za kog hoćeš, ali nemoj da pričaš o transparentnosti, kad sam nisi transparentan. Uostalom, DJB su napustila i 3 narodna poslanika, akademik Teodorović, Vladimir Gajić, svi oko Radula su videli kakav je.
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
010 # Nikola 01-03-2017 10:45
Tako je.
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
JSN Decor template designed by JoomlaShine.com