Nakon Koalicije SNS – SPS, kao i DS-a u izbornu trku na lokalnim izborima u Negotinu od juče uključila se i Ujedinjena seljačka stranka.

 

Ujedinjena seljačka stranka – Dragoslav Cvetković -  treća je politička opcija koja je uspela da prikupi dovoljan broj potpisa za učešće na lokalnim izborima u Negotinu koji su na programu 24. decembra 2017. godine. 

USS je i zvanično postala treća politička stranka za koju će Negotinci krajem decembra moći da glasaju na lokalnim izborima. Nosilac liste je preduzetnik iz Negotina, Dragoslav Cvetković, a pored njega na listi potencijalnih odbornika nalaze se još 14 imena naših sugrađana. Listu kandidata za odbornike USS-a možete pogledati OVDE.

Ova nova stranka pod sloganom „Budimo ljudi“ predstaviće se Negotincima, a poručuju da će njihov osnovni cilj biti borba za poljoprivrednike i privrednike naše opštine. Oni takođe ističu da podržavaju ono što radi Aleksandar Vučić na državnom nivou, ali da se ne slažu sa politikom koju SNS i SPS vode na lokalnom nivou. 

Dakle, predizborna trka u opštini Negotin se zahuktava, a ovih dana treba očekivati da se u trku uključi još jedna politička stranka. Ostaje nam da vidimo, ko će se sve naći na glasačkom listiću?!

 

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

Komentari  

05 # mrki 14-12-2017 23:38
Da li je moguce da mu sin na listi.Pa je li on na slobodi.Cek Cvele moze li stati na prste obe ruke koliko si stranaka promenio.Ej bre shvati nevoli te narod .
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
29 # PANTA 09-12-2017 17:41
HA-HA-HA CVELE kafedzija za predsednika pa to ne biva ni u snu, covek koji ima moto stranke BUDIMO LjUDI a svi znamo kakav je covek, glavna faca koja je rasformirala HOTEL KRAJINU radi svojih pohlepa dugova i ostalih bahanalija i otpustio 250 radnika i oterao u stecaj firmu koja je uspesno radila 30 i kusur godina covek koji je svog sina stavi za odbornika, pa sta on misli da ste vi NEGOTINCI ovce za sisanje ma sramota samo sto je i formirao stranku samo proverom moze se doci u uvid njegovih dugova sto privatnih iz zivota to i njegovih preduzetnickih !!! COVEK JE NULA !!!
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
13 # Negotinac 11-12-2017 07:36
Saglasan sam u potpunosti.
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
JSN Decor template designed by JoomlaShine.com