Renovirani tim Hajduk Veljka iz Negotina odigrao je danas u Kladovu prvi prijateljski meč protiv ekipe Brodoremonta. Ovo je ujedno bio debitantski meč novog trenera Hajduka, Dragana Brkića ali i mnogih mladih igrača. Hajduci su trijumfovali rezultatom 3:2!

Hajduci su po veoma sparnom i vrelom vremenu u Kladovu uspeli da pobede u prvoj pripremnoj utakmici za narednu sezonu. Protivnik je bio takođe učesnik Zone Istok u kojoj će nastupati i naš Hajduk Veljko. Rezultat u prvom poluvremenu bio je minimalan u korist Hajduka, a u drugom poluvremenu su Negotinci krenuli silovito i poveli sa 3:0. Međutim, fudbaleri Hajduk Veljka su se visokim vođstvom opustili i usledila su dva pogotka Kladovljana za neizvesnu završnicu. Ipak, na kraju Brkićev tim je "stao na loptu" i priveo utakmicu kraju, za konačnih 3:2.

Na ovom meču istakao se dvostruki strelac Jakovljević, dok se u listu strelaca upisao i Prvulović. Brkić je iskoristio priliku da pruži šansu čak dvadesetdvojici fudbalera a oni su mu to vratili na najbolji mogući način. 

"Mlada smo ekipa i veoma nam znači svaki gol i svaki trijumf bez obzira da li je reč o prijateljskom meču ili ne. Sredinom drugog poluvremena bilo je neshvatljivo opuštanje sa naše strane. Ali opet kažem da je reč o mladoj ekipi, a najbitnije je da je i trener Brkić zadovoljan našem angažmanu na današnjem meču. Nadam se da ćemo se dobro pripremiti za okršaje u Zoni Istok i da ćemo daljim napornim radom pokazati da možemo da se nosimo sa svim ekipama u Zoni." - rekao je Bratislav Ninić, kapiten Hajduk Veljka i jedan od retkih fudbalera koji je ostao među plavo-bele nakon sezone u kojoj je naš tim napustio Srpsku ligu.

Fudbaleri Hajduk Veljka nastavljaju sa treninzima i pripremama za narednu sezonu u kojoj će pokušati da se vrate u Srpsku ligu. Podsećanja radi, tim Hajduka je renoviran i radi se uglavnom o mlađim fudbalerima a veoma težak zadatak imaće novi trener Brkić koji je zamenio na klupi Trandafirovića nakon ispadanja Negotinaca u niži rang i oformio novu i mladu ekipu plavo-belih.

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

Tabela - Zona Istok

Poz Tim Ut Bod
1 Zaplanjac 24 60
2 Bukovik 24 48
3 Hajduk Veljko 24 43
4 Đerdap  24 38
5 Brodoremont  24 38
6 Svrljig 24 36
7 Moravica 24 35
8 Rudar Alpos  24 33
9 Kablovi 24 32
10 Šarbanovac 24 31
11 Timočanin 24 30
12 Naša krila 24 26
13 Malošište 24 26
14 BSK 24 25
15 Majdanpek 24 25
16 Sloga 24 17

 

JSN Decor template designed by JoomlaShine.com