Čarolija koja traje, harizma koja živi i harmonija koja je prisutna pred start nove sezone. RK „Hajduk Veljko“ - ORK „Bela Palanka“ ove subote od 19 časova u Hali sportova u Negotinu.

Teška finansijska situacija godinama unazad nije im oduzela ono što ih krasi. Nije im oduzela borbenost i glad za pobedom. Ovaj sportski kolektiv i ove godine ima jedan cilj. Cilj koji se zove pobeda! Bez obzira ko je na drugoj strani parketa, Hajduci žele ceo plen.

Hram rukometa u Negotinu ugostiće jednu od najperspektivnijih ekipa lige, ali ono što je sasvim jasno navijaće za hajdučko srce i neku novu čaroliju. ORK „Bela Palanka“ želi da sruši negotinsku neosvojivu tvrđavu. Predvođena, profesorom i doktorom rukometa Sašom Markovićem želi furiozan start, ali gostuju pred najboljom rukometnom publikom u regionu.

Da li će Hajduci „zaviti u crno“ Belu Palanku ili će profesor „probiti“ štit Hajduka, ostaje nam da vidimo posle duela u Hramu rukometa?!?

Tim RK „Hajduk Veljko“ iz Negotina doveo je značajna pojačanja na deficitarnim pozicijama i ovog vikenda nove dresove zadužiće sledeći igrači: Stojanović, Vučak, Ristić (golmani); Kojić, Mašić, Bećirić, Popović (krila); Genčić, Lapadatović, Rašković (pivotmeni) i Ranđelović, Tripković, Šljivić, Olujić, Stevanović, Rajković, Đaković i braća Lečić (bekovi). 

Povodom 60 godina uspešne tradicije i zvaničnih takmičenja, RK „Hajduk Veljko“ na ovoj utakmici nastupa u novom kompletu dresova.

BUDI DEO HARMONIJE! BUDI DEO TIMA! UZ HAJDUKE DO NOVE POBEDE! ČAROLIJA POČINJE!

RK HAJDUK VELJKO – ORK BELA PALANKA, subota u 19 časova, Hala sportova Negotin.

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

Komentari  

00 # valter 18-09-2015 17:55
posto se slavi 60 god rukometa
postojinli neko od veterana zivih u Negotinu??
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
03 # Sima 18-09-2015 16:16
Bravo za tekst. Kao da autor predstavlja Ligu sampiona. Ovo nam je trebalo. Bravo za EEAST SIDE
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
JSN Decor template designed by JoomlaShine.com