Danas od 16 časova na programu su utakmice četvrtog kola Opštinske lige Negotin u fudbalu. Nekoliko derbi mečeva biće odigrano danas, a evo i parova današnjeg četvrtog vikenda najnižeg fudbalskog takmičenja naše opštine. 

SRBOVO - SLATINA

Srbovo je veoma loše startovalo ove sezone i danas ih očekuje meč koji im može služiti za vraćanje poljuljanog samopouzdanja. U goste im dolazi solidan tim Slatine, koji pruža promenljive partije ove sezone. Blaga uloga favorita ide na ruku domaćim fudbalerima koji ove sezone još uvek nisu izašli na domaći teren i ova utakmica će praktično biti njihova premijera na veoma dobrom stadionu u Srbovu. 

REČKA - OFK TAMNIČ

Meč koji može da ponese epitet derbija. Rečka igra odlično ove sezone i spada u red čvrstih ekipa koje ne primaju mnogo golova, tačnije još uvek nisu kapitulirali. Sa druge strane Tamničani igraju otvoreno, te se može reći da je ovo duel dve različite koncepcije fudbala. Ipak, blagu ulogu favorita treba dati domaćim fudbalerima.

KOVILOVO - MALAJNICA

Još jedan derbi meč i duel timova koji znaju samo za pobede u dosadašnjem delu takmičenja. Ko će prvi posustati? Kovilovo je ostvarilo dva minimalna trijumfa, dok Malajnica nemilosrdno rešeta mreže svojih protivnika. Pravi derbi meč, bolji neka pobedi.

POLET - MILOŠEVO

Jabukovac će biti mesto zaniljivog fudbalskog okršaja, a naročito iz razloga što na "megdan" Jabkovčanima dolazi odličan tim Miloševa. Miloševo je ubedljivom pobedom najavilo bolje dane i povratak one igre koja ih je krasila, dok Polet još uvek igra po principu "toplo-hladno". U svakom slučaju treba očekivati dobru fudbalsku predstavu sa mnogo golova.

RATAR - SMEDOVAC

Gosti su apsolutni favorit na ovom meču, ali ne treba otpisati domaćina koji upravo protiv jačih protivnika pruža najbolje partije. Ratar je trenutno u lošoj formi i nema osvojen bod, a gosti put u Jasenicu dočekuju u dobrom raspoloženju jer bi ih eventualna pobeda podigla (približila) samom vrhu tabele.

UROVICA - OFK SIKOLE

Apsolutni favoriti su domaći fudbaleri. Gosti ove sezone igraju veoma loše i nikako da naprave nešto bolji rezultat. Da li je ovo prilika za iznenađenje? Teško je reći, ali fudbal je nepredvidiva igra u kojoj je teško upisati nove bodove bez borbenosti i požrtvovanja. 

Ljubitelji fudbala u selima širom Krajine imaće priliku da od 16 časova poslednji dan ovog vikenda provedu bodreći svoje klubove, uz obavezan kišobran jer će tokom većeg dela dana preovladavati oblačno i kišovito vreme. Nadamo se da će biti i kiše golova!

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

Tabela - Opštinska liga Negotin

Poz Tim Ut Bod
1 Slatina 11 28
2 Graničar 11 25
3 OFK Tamnič  11 24
4 Urovica (-1) 11 18
5 Polet (-1) 11 14
6 Miloševo 11 11
7 Malajnica 11 7
8 OFK Sikole 11 0

 

JSN Decor template designed by JoomlaShine.com