Četvrto kolo Opštinske lige Negotin donelo nam je 31 postignut gol na šest odigranih utakmica i mnogo uzbuđenja ali i iznenađenja.

SRBOVO - SLATINA 2:5

Srbovo nije uspelo da pred domaćom publikom ostvari pozitivan rezultat. Slatina je neočekivano lako došla do ubedljive pobede i tako dodatno podgrejala atmosferu u ekipi Srbova. Fudbaleri Srbova bili su prvi put ove sezone kompletni ali im ni to nije pomoglo da pruže partiju za pobedu ili makar remi. Slatina je zasluženo slavila na ovom gostovanju i osvojila tri veoma vredna boda.

REČKA - OFK TAMNIČ 0:4

Ubedljiva pobeda Tamničana u jednom od derbija kola. Odlična partija gostujućih fudbalera u drugom poluvremenu, donela im je tri nova boda koja su ih podigla na 4. mesto na tabeli. Rečka je bila bolji rival u prvom poluvremenu ali osim propuštenih prilika ništa značajnije nije uradila. Tamničani predvođeni raspoloženim Durgutom ( het-trik) kao preporođeni odigrali su preostalih 45 minuta i potpuno zasluženo slavili na gostujućem terenu ekipi koja je do tog trenutka bila bez poraza i pez primljenog gola.

KOVILOVO - MALAJNICA 3:3

Ponovo goleada ali ovoga puta podeljena, obe ekipe su kapitulirale po tri puta što je bilo dovoljno samo za remi. Ovaj derbi je opravdao očekivanja, a Malajnica je odnela bod sa veoma neugodnog gostovanja. Malajnici je ovaj bod veoma značajan zbog činjenice da nije poražena na gostovanju ekipi koja će hrliti ka vrhu, dok sa druge strane ovaj remi manje odgovara fudbalerima Kovilova. 

POLET - MILOŠEVO 5:3

Još jedan derbi i ponovo kiša golova. Dominantna igra Jabukovčana u drugom poluvremenu podsetila je na najbolje dane ove ekipe od pre nekoliko sezona. Treba biti realan i reći da je Miloševo imalo svojih prilika i da ne bi bilo nerealno da su kojim slučajem i gosti ostvarili trijumf. Ipak, gosti nisu imali rešenja za ubojitog napadača Poleta, Bobana Mihajlovića koji je praktično sam odlučio pobednika ovog derbija. 

RATAR - SMEDOVAC 0:7

Ratar nikako da izađe iz loše serije rezultata. Novi poraz u Jasenici i to ubedljiv. Napunjena mreža do vrha domaćina plod je odlične igre celokupnog tima Smedovčana, koji ove sezone postavljaju nove standarde Opštinske lige. Fantastičan napad, odlična igra u odbrani i više nego dobra egzekucija. Sve u svemu, u najavi je odlična sezona Smedovčana.

UROVICA - OFK SIKOLE 5:0

Fudbalski rečeno, "petarda u Urovici"! Domaćin je dominirao u svim segmentima igre i ostvario pobedu kojom su zauzeli lidersku poziciju na tabeli. Urovica je ove godine ekipa koja pokazuje konstantno dobru igru, bez obzira da li igra u gostima ili kod kuće. Timski duh i glad za trijumfom je ono što krasi ovu ekipu, što se ne može reći za fudbalere Sikola koji još uvek traže svoju igru i čini se da će im ove sezone biti zaista teško da donekle podsete na čudne prošlogodišnje partije. 

Dakle, po kišovitom vremenu ljubitelji fudbala ovog vikenda mogli su da uživaju i u kiši golova. 

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

Komentari  

01 # dejan 29-09-2015 11:47
Ja jos nisam video sudiju koji je dozvolio da lopta bude van igre dvadeset minuta,pa cak ni na ovoj utakmici.Ako ste vi to videli onda svaka cast! U suštini mislim da je utakmica bila korektna..
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
10 # haski 29-09-2015 12:14
a igrali ste sa 10 igraca zato sto se niste skupili. imali ste i 11 igraca kojeg ste probali da svercujete ali vam nismo dozvolili. I ja mislm da je utakmica bila korektna od strane obe ekipe.
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
10 # haski 28-09-2015 20:49
trebalo je i da imate informaciju da se u kovilovu igralo samo 70 minuta, ostalih 20 minuta se cekalo da se vrati lopta koja je od strane domacina izbacivana sto dalje van terena. Nadoknada je bila 2 minuta u drugom poluvremenu.
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
01 # dejan 28-09-2015 19:10
Trebalo je da imate informaciju da je kovilovo od samog pocetka utakmice igralo sa deset igraca,od toga tri nisu bila standardna..
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat

Tabela - Opštinska liga Negotin

Poz Tim Ut Bod
1 Slatina 11 28
2 Graničar 11 25
3 OFK Tamnič  11 24
4 Urovica (-1) 11 18
5 Polet (-1) 11 14
6 Miloševo 11 11
7 Malajnica 11 7
8 OFK Sikole 11 0

 

JSN Decor template designed by JoomlaShine.com