Još jedan podvig naših rukometaša! Još jedan veliki rival pognute glave napušta parket i to domaći. Blistali su Hajduci na tradicionalno neugodnom gostovanju u Bujanovcu i demolirali domaću Hebu sa 9 golova razlike!

Slavlje rukometaša Hajduk Veljka nakon pobede / Foto: N. Tripković

Malo ko je očekivao maksimalan učinak naših rukometaša u prva dva kola, naročito kada se u obzir uzmu dva jako bitna segmenta koja nisu išla na ruku ovih momaka. „Pakleno“ težak raspored na početku sezone i nedavno dovedena pojačanja čija se uigranost dovodila u pitanje. Ipak, dva kola i dva trijumfa... I to kakva! Najpre, ORK Bela Palanka pada u hramu rukometa u Negotinu, a onda ispijanje Hebe usred Bujanovca! Malo li je!?!

Velika pobeda nad rivalom koji ima velike ambicije i želju za plasman u viši rang. Pobeda koja dodatno motiviše naše rukometaše i pobeda koja širi strahopoštovanje kada se začuje ime Hajduk Veljka na rukometnoj mapi Prve lige. Za svaki respekt je trijumfovati na domaćem terenu protiv Bele Palanke, ali neopisivo je veliki uspeh pokoriti BSK Hebu usred Bujanovca. Odlična igra u odbrani na jučerašnjoj utakmici, tehnički perfektno u napadu i borbeno do poslednjeg zvižduka bili su dovoljni za ubedljivu pobedu 37:28!

„Mišljenja sam da je prvo poluvreme ključ naše pobede, i da je odlična igra u fazi odbrane uslovila naše vođstvo od 16:13. U drugom poluvremenu domaći rukometaši želeli su bržom i agresivnijom igrom da što pre dođu do egala, ali moji momci su bili na visini zadatka i odličnu odbranu krunisali lakim golovima iz kontre i polukontre. Epilog ovakvog ozbiljnog pristupa bio je trijumf mojih momaka od 9 golova razlike. Rezultatski možda deluje da smo lako stigli do trijumfa, ali bilo je više nego teško na vrućem terenu kakav je sinoć bio u Bujanovcu. Čestitam momcima koji su pokazali veliko srce i prikazali se u pravom svetlu protiv još jednog velikog rivala.“ – rekao je trener Hajduka Stevanović

Dakle, nakon obaranja profesora u negotinskom rukometnom hramu usledilo je eksiranje Hebe u Bujanovcu. Dovoljno hrabro i odvažno. Od triler završnice u prvom meču do demonstracije sile nad Hebom. Dug je put do zvezda, ali ovi momci ni posle ovakve pobede ne lete ka njima. Oni čvrsto stoje na zemlji i čekaju novog rivala, novi ples i gladuju za novim trijumfom. Hajduci, kapa dole!

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

Komentari  

02 # Rk Hajduk Veljko 05-10-2015 23:06
Hvala svima na podrsci i nadamo se nastavku uspesne serije i u subotu pred domacim navijacima.
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
07 # jedna_mala 05-10-2015 16:35
bravo za autora teksta i bravo za momke. zasluzujete ovakav tekst
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
08 # valter 05-10-2015 16:11
svaka cast momci
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
JSN Decor template designed by JoomlaShine.com