U VII kolu Okružne lige Bor, naši predstavnici su delimično zadovoljili apetite svojih navijača. Razočarao samo BSK porazom na domaćem terenu. 

BSK iz Bukovča ponovo je izgubio na domaćem terenu i to od ekipe Rudne Glave. Ovaj poraz je iznenađenje kola u fudbalskoj Okružnoj ligi Bor, a timu iz Bukovča nikako ne ide u prilog već drugi poraz ove sezone na domaćem terenu. Čini se da su fudbaleri iz Bukovča glavama bili već u predstojećem derbiju protiv Kobišnice. Bilo kako bilo, gosti iz Rudne Glave izvojevali su pobedu od 2:1.

Sloga je u Kobišnici dočekala poslednjeplasirani tim Nemetala i slavila rezultatom 2:1 i napravila odličnu uvertiru pred prestojeći i dugo očekivani derbi protiv komšijskog BSK-a. 

Branik iz Štubika napokon dolazi do pobede (3:1) i to protiv odlične ekipe Radničkog iz Klokočevca. Prvi put ove sezone Štubičani mogli su da se pohvale dobrom igrom i nagrada u vidu tri boda odmah je stigla.

Čubra je remizirala na gostovanju Blizni u najnepopularnijem fudbalskom rezultatu. Utakmicu je obeležila požrtvovana igra fudbalera obe ekipe a osim što nije bilo golova, nije viđeno ni mnogo prilika za gol. 

Deli Jovan je jedini predstavnik naše opštine koji nije odigrao utakmicu ovog kola. Pobeda za zelenim stolom i službenim rezultatom 3:0 uslovljena je nepojavljivanjem gostiju, ekipe Ključa iz Podvrške. 

U narednom kolu naši predstavnici igraju zanimljive mečeve, a svakako najzanimljivije biće u Kobišnici gde domaća Sloga dočekuje tim BSK-a. Ovaj derbi ima dugogodišnju tradiciju i veliko rivalstvo. Ko će biti bolji u komšijskom fudbalskom okršaju i ko će napraviti korak više ka vrhu tabele, ostaje nam da vidimo?

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

Tabela - Borska okružna liga

Poz Tim Ut Bod
1 Slatina  20 50
2 Deli Jovan 21 42
3 Zlot  21 42
4 Branik 20 41
5 Brestovac 21 41
6 Radnički 21 36
7 Polom  21 36
8 Nemetali  22 31
9 Poreč  22 28
10 Blizna 21 26
11 Ključ  21 22
12 Krivelj  22 20
13 Čubra  22 17
14 BSK 21 13
15 Rudna Glava(-1) 22 12
16 OFK Bor 0 0 
JSN Decor template designed by JoomlaShine.com