Ovog vikenda na programu je VI kolo Opštinske lige Negotin. Na pomolu veoma zanimljivo kolo.

Zanimljivi susreti i u VI kolu Opštinske lige Negotin, u kojima "ranjeno" Kovilovo dočekuje ekipu Smedovca koja je u zavidnoj formi. Upravo ovaj meč dobio je epitet derbija ovog kola, ali treba reći da ništa manje zanimljivo neće biti u Aleksandrovcu, gde Graničar dočekuje odličan tim Slatine.

Rečka dočekuje lidera tabele ekipu Malajnice koja ove godine igra kao preporođena i jedna je od najefikasnijih ekipa u dosadašnjem delu prvenstva. Srbovo je na velikom ispitu ovog vikenda, jer im u goste dolaze fudbaleri Miloševa koji iz nedelje u nedelju podižu formu. Na ovom meču treba očekivati dosta golova, obzirom da oba tima forsiraju napadački fudbal. Ipak, uloga velikog favorita pripada timu iz Miloševa. Urovica i Polet trebalo bi da imaju nešto lakše zadatke od ostalih ekipa jer im u goste dolaze Ratar, odnosno OFK Sikole, timovi koji se ne mogu pohvaliti dobrim igrama u dosadašnjem delu sezone.

Bilo kako bilo, ljubitelji seoskog fudbala i ove nedelje mogu da uživaju u popularnoj bubamari na fudbalskim terenima širom Negotinske Krajine.

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

Tabela - Opštinska liga Negotin

Poz Tim Ut Bod
1 Slatina 11 28
2 Graničar 11 25
3 OFK Tamnič  11 24
4 Urovica (-1) 11 18
5 Polet (-1) 11 14
6 Miloševo 11 11
7 Malajnica 11 7
8 OFK Sikole 11 0

 

JSN Decor template designed by JoomlaShine.com