Ove subote na programu je V kolo Prve rukometne lige Istok, a naši rukometaši ugostiće ekipu Jagodine. 

Hajduci nakon tesnog i jedinog poraza na gostovanju u Boru željni su povratka na sam vrh tabele. U goste im dolazi ekipa skromnog rukometnog kvaliteta, tim RK Jagodina koji ove sezone ne zna za bodove. Ipak, nakon prošlonedeljnog poraza Hajduci sa oprezom dočekuju naredni meč i pokušaće da nadigraju Jagodince pred svojom vernom negotinskom publikom. 

" Poraz u Boru nas je malo uzdrmao i emotivno ispraznio, ali bez obzira na sve mi moramo ispraviti greške sa tog meče i trijumfovati pred domaćom publikom koja to zaslužuje." - rekao je Mašić, kapiten RK Hajduk Veljko iz Negotina. 

Ne može se reći da je poljuljano samopouzdanje naših rukometaša, ali može se istaći da su vidno neraspoložni bili nakon poraza u Boru. Kako nam je još rečeno u taboru našeg prvoligaša, nema mesta za vraćanje u prošlost i očaj, već treba realno sagledati stvari kakve jesu, a to je da je njihov naredni rival ekipa Jagodine. 

" Moramo krenuti u ovaj meč bez nervoze i sprovesti na parket dogovor iz svlačionice. Verujem u ove momke i u njihov karakter, a nadam se da će oni to pokazati ove subote pred najboljim navijačima, našim navijačima." - ističe trener našeg Hajduk Veljka, Vladimir Stevanović.

Subota od 19 časova, meč koji svaki pravi ljubitelj rukometa sa nestrpljenjem iščekuje, meč za vidanje rane i meč u kojem se mora pokazati želja, borba, htenje i rukometna magija! Napunimo gradsku Halu sportova, neka se najbolji navijači pripreme za novi ligaški duel, a rukometaši će im to trostruko vratiti! 

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

JSN Decor template designed by JoomlaShine.com