RK Hajduk Veljko nije uspeo da dođe do povoljnog rezultata na neugodnom gostovanju u Vranju. Vranjanci ostaju jedina ekipa bez poraza u rukometnoj Prvoj ligi Istok.

Naši rukometaši nisu uspeli da načine iznenađenje na „vrućem“ gostujućem terenu u Vranju. Domaćin je već u prvom poluvremenu nametnuo svoj stil igre i onemogućio naše rukometaše da održe visok ritam iz prethodnih kola. Pobednik nije bio dovođen u pitanje još na stratu utakmice, jer su Vranjanci krenuli silovito i na poluvremenu imali pozamašnu prednost. Tada je na semaforu stajalo 15:9 za domaćina. I u drugom periodu igre Hajduci nisu bili raspoložni za igru, a prednost domaćina je rasla, što je na kraju rezultiralo za konačnih 34:25 za Vranjance. 

Ovo je ujedno i najlošije izdanje Negotinaca u dosadašnjem delu prvenstva. Hajduci će morati da se oporave od visokog poraza i već u narednom kolu zaborave na loše „vranjansko“ izdanje, kako bi povratili svoj dobro poznat stil igre koji ih je krasio ove, ali i prethodnih nekoliko rukometnih sezona.

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

JSN Decor template designed by JoomlaShine.com