Naši rukometaši odigrali su svoj najbolji meč u dosadašnjem delu sezone protiv Jastrepca i pokazali svoj pun potencijal. Pobeda našeg tima 34:24 protiv tima koji ove sezone demonstrira moderan rukometni stil igre.

Foto: Dragan Trikić - Bale

RK Hajduk Veljko iz Negotina napokon je pokazao sav svoj potencijal. Predvođeni raspoloženim Šljivićem koji je postigao 10 golova i to bez promašaja iz igre, i odličnom timskom igrom u fazi odbrane i napada, Hajduci su demonstrirali silu i odoleli naletima veoma kvalitetne ekipe Jastrpca iz Blaca. Do sredine prvog poluvremena igrala se čvrsta odbrana i sa jedne i sa druge strane, a u napadu igralo se po principu "gol za gol". Rezultat je tada bio 8:8, da bi naši momci onda krenuli da rešetaju gol rukometaša Jastrepca. Na poluvremenu se otišlo poprilično visokim vođstvom domaćina i na semaforu je stajalo 19:12. Drugo poluvreme obeležili su ponovo naši rukometaši koji su nastavili u istom ritmu, a odbrana gostujućih rukometaša nije imala ideju kako da zaustavi veoma raspoložene Hajduke. Raznovrsni napadi, timski duh, uigrane akcije i individualni kvalitet bili su više nego očigledno na strani Hajduka. Na kraju visoka pobeda naših rukometaša rezultatom 34:24!

"Ono što smo želeli to smo i učinili sinoć. Uspeli smo da zaustavimo njihove najbolje igrače, a nakon odlične odbrane uspeli smo da izgradimo još bolji napad. Ponovo smo blizu vrha tabele i nadam se da će nam ovakva igra biti model po kome ćemo se pripremati i za naredne mečeve. Čestitam mojim momcima na odličnoj igri ali moram da čestitam i rukometašima Jastrepca koji su pokazali svoju veličinu i kada dobijaju i gube svoje mečeve. Pravi sportisti i pre svega veliki ljudi. Naravno, naša publika je pokazala i ovoga puta da je sa nama i da nam je dodatni motiv da beležimo što bolje partije u nastavku takmičenja. Veliko hvala navijačima što su prepoznali momenat kada treba svojim navijanjem pomoći ekipu koju bodre." - za ES portal kaže Vladimir Stevanović, trener RK Hajduk Veljko iz Negotina.

I narednog vikenda Hajduci će igrati na domaćem terenu, a ugostiće poslednjeplasiranu ekipu Rembasa što će biti nova šansa da se naš tim učvrsti na drugu poziciju tabele Prve lige Istok.

 

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

JSN Decor template designed by JoomlaShine.com