U Negotinu je danas organizovano takmičenje osnovnih i srednjih škola u odbojci. Osnovci su se takmičili u OŠ „Vera Radosavljević“ u Negotinu, dok su srednjoškolci svoje mečeve odigrali u Hali sportova u Negotinu. Ove godine nije nastupala Tehnička škola iz Negotina. 

Opštinsko takmičenje osnovnih i srednjih škola u odbojci na teritoriji Negotinske Krajine, a u organizaciji Saveza školskog sporta održano je danas u Negotinu. Tehnička škola  nije bila učesnik ovog takmičenja a preostale tri srednje škole iz Negotina, svoje mečeve odigrale su u Hali sportova. 

U obe konkurencije, i dečaka i devojaka prvo mesto zauzela je Negotinska gimnazija. Dok je u fiskulturnoj sali OŠ „Vera Radosavljević“, gde su se takmičili osnovci , prvo mesto u konkurenciji dečaka osvojila OŠ „Vuk Karadžić“ iz Negotina, dok je kod devojaka liderska pozicija pripala OŠ „ Branko Radičević“ takođe iz Negotina.

Ono što je bacilo mrlju na ovo opštinsko takmičenje je druga uzastopna godina u kojoj se nisu takmičili srednjoškolci iz Tehničke škole iz Negotina. Kako saznaje ES portal, to je izazvalo i blago neraspoloženje kod sportskih radnika. Naime, profesoru fizičkog vaspitanja Trandafiroviću, koji je ujedno i opštinski većnik zadužen za sport na teritoriji Negotinske Krajine, zameraju što je  odsustvovao sa ovog najvećeg opštinskog odbojkaškog takmičenja. Podsećanja radi, Trandafirović je profesor Fizičkog vaspitanja u Tehničkoj školi u Negotinu i član Opštinskog veća zadužen za sport ujedno i jedan od najvećih zagovornika za školski sport u opštini Negotin. 

Zbog čega je ova godina  takmičenja bez učenika Tehničke škole i da li je ovo neka vrsta bojkota ove škole, ostaju pitanja za neki predstojeći period.

 

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

Komentari  

00 # učitelj 27-11-2015 18:19
Gospodine uredniče niste objavili moj tekst k0oji je bio u stilu ovog teksta ( Školsko takmičenje u odbojci ) . Dobro je što ga niste objavili jer je to mnogo ružno . Gospodin Balanesković je nepoznajući sportsku problematiku uleteo u kampanju protiv professora Nenada Trndafirovića (Gaja ) , i to je mnogo ružno i neprofesinalno od jednog autora teksta . Pitanja za gdina Balaneskovića : 1. ko je organizator školskih takmičenja ? 2. koliko osnovnih i koliko srednjih škola imamo na teritoriji optine ? koliko škola je učestvovala u takmičenju a koliko nije ? 3. koji je razlog neučestvovanja , dali je to krivica nastavnika,direktora ili organizatora takmičenja ? 4. dali je informacija da tehnička škola prošle godine nije učestvovala u ovom takmičenju tačna ?
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
01 # Ruzic 17-11-2015 19:54
Jel on bese pricao da treba forsirati sto vise skolski sport a ne klubski,sto se cudite to nije tenis?
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
00 # učitelj 27-11-2015 00:19
Ružiću , pitaj autora ovog teksta o školskom takmičenju ; 1 . šta je školski sport ? 2 . ko ga organizuje i debelo plaćen za to ?
3.gde se vodi sportska politika u kafiću kod Karla ili u kafani ( 2o2 . ) kod Dragana ?
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
00 # Ruzic br.2 28-11-2015 13:19
Ucitelj=Gaja :) potpisi se bre Gajo tvojim imenom i obrati paznju na pravopis, ipak si ti ucitelj :)
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
JSN Decor template designed by JoomlaShine.com