Prošlogodišnji osvajač turnira, tim N Expert Bau imaće priliku da odbrani tron i to protiv ekipe Agromehanike koja je na ovogodišnjem turniru prikazala možda i najlepši fudbal. Finale na programu u nedelju u Hali sportova od 20:20 časova.

Foto: Dragan Trikić

U nedelju se završava tradicionalni Novogodišnji turnir u malom fudbalu, a poslednji dan turnira rezervisan je za mlađe pionire i seniore, koji će odigrati svoja finala i borbe za treću poziciju. Poslednjeg dana turnira program počinje od 18 časova i to mečom za treće mesto u kategoriji mlađih pionira, a finale u ovoj konkurenciji zakazano je za 18:40 časova. Zatim će uslediti dodela nagrada i pobedničkih odličja. U finalu sastaju se OFK Boban Beli i Pekara Vesa OFK Boban, dok će se za treće mesto boriti Dream Team i Tempo Radio. 

Od 19:30 časova na programu je okršaj za utešno treće mesto u kategoriji seniora, a snage će odmeriti Gril Veterani i Gril Džet Set. Odmah nakon tog meča na programu je finale dva tima koja su najviše prikazala na ovom turniru, a reč je o prošlogodišnjem pobedniku N Exper Bau i Agromehanici. Ovaj meč predviđen je za 20:20 časova.

 

JUČERAŠNJA POLUFINALA ISPUNILA OČEKIVANJA

Neizvesno, nešto manje klizavo i napuštanje terena ekipe Gril Džet Set 11 sekundi pre kraja polufinalog meča, delić su jučerašnjeg polufinalnog repertoara. 

Kod mlađih pionira  OFK Boban Beli minimalcem je savladao ekipu Dream Team, dok je Pekara Vesa OFK Boban posle izvođenja penala bila bolja od ekipe Tempo Radio. Kod seniora je takođe bilo veoma neizvesno, a u prvom polufinalnom meču Gril Veterani poraženi su od Agromehanike minimalcem, dok je najuzbudljivije bilo u meču Gril Džet Set-a i N Expert Bau-a kada je N Expert Bau slavio posle preokreta rezultatom 4:3. Meč nije odigran do kraja jer su gosti iz Zaječara nezadovoljni suđenjem napustili teren 11 sekundi pre kraja meča, kada su primili gol iz deveterca, koji je dosuđen nakon šestog faula te ekipe.

Bilo kako bilo, veoma neizvesno veče u Hali sportova koje je sa sportskog aspekta apsolutno isunilo očekivanja, baš kao i mnogobrojna publika na tribinama. Problem klizanja aktera na terenu bilo je manjeg inteziteta ali je padova fudbalera bilo sasvim dovoljno da se zapitaju svi nadležni i ljudi iz lokalne samouprave dokle će moći ovako.

Danas je dan pauze, a sutra je finalno veče tradicionalnog Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu. East Side portal poziva sve fudbalske sladokusce da još jednom napune Halu sportova i navijaju za svoje favorite. 

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

Komentari  

06 # RS BELGRADE 27-12-2015 12:48
Sudjenje 100 prema 0 u korist domacina
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
06 # x 27-12-2015 12:46
kriminalno sudjenje, unistena ekipa iz Zajecara, dokle ce vise ovako da se sudi, ekipa sa strane nema sanse da osvoji turnir jerih sudije same pobede. Nema vise smisla ni da se igra fudbal, zato nam je fudbal tu gde jeste. Strasno!
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
JSN Decor template designed by JoomlaShine.com