Već smo ustanovili da je puno sportskih radnika koji su doprineli negotinskom sportu u godini koja je za nama. Nakon istaknutih sportista koji su svojim radom obeležili sportsku 2015. godinu treba pohvaliti i kolektive. Takav je i rukometni sastav negotinskog Hajduk Veljka.

Rukometni klub “Hajduk Veljko” ove sezone beleži sjajne rezultate u okviru Prve lige Istok, što nije prošlo nezapaženo ni kod Negotinaca, koji im na svakom domaćinstvu uzvraćaju podrškom sa tribina. 

Nakon završenog jesenjeg dela sezone RK “Hajduk Veljko” iz Negotina zauzima treće mesto u svojoj ligi, sa osam ostvarenih pobeda, i samo dva poraza i jednim nerešenim rezultatom. Svoju poslednju utakmicu u prvom delu sezone rukometaši su rešili u svoju korist, i to na gostujućem terenu. Bio je to lep način za krunisanje uspešnog takmičenja.

Ovog septembra naš rukometni klub proslavio je šezdesetogodišnjicu postojanja, a tim povodom angažovali su se i Negotinci, dajući im punu podršku tokom cele sezone. Da ova šezdeseta godina postojanja ne ode u zaborav postarali su se sami igrači; na papiru i parketu. Nakon završenog jesenjeg dela sezone i odmeravanja snaga sa respektabilnim rukometnim takmacima, Hajduk Veljko je učvrstio svoje mesto u gornjem delu tabele, a trenutno su samo dva tima ispred Hajduka. 

Ove sezone sastav iz Negotina ima sve – dobar tim i vernu publiku. Ekipa je pokazala da je spremna za juriš na prvo mesto, a drugi deo sezone pokazaće i u kojoj meri. 

Ako podvučemo crtu, rukometni radnici su zadovoljni. Dobre partije u Negotinu uzvraćene su dobrom posetom, a negotinski rukomet ostaje gde je i bio – u gradu rukometa i sporta.

 

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

Komentari  

10 # DRAGIŠA 04-01-2016 14:30
Karlo, što se ne slikaš i ti, ali za razliuku od duleta koji se slikao sa ŠAMPIONOM koga je prvi put video u životu , ti se slikaj sa igračima koje si doveo sa strane da pokažeš ljudima gde odlaze njihove pare koje se odvajaju za sport .
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
JSN Decor template designed by JoomlaShine.com