Kako East Side nezvanično saznaje dogodio se veleobrt u slučaju odigravanja tradicionalnog turnira! Nezvanična informacija od pre desetak minuta potvrđuje ono čemu se većina Negotinaca nadala 10 ekipa se prijavilo u konkurenciji seniora.

Foto: freeimages.com

Ova informacija daje nadu da će se Novogodišnji turnir ipak održati. Ipak, kada budemo dobili zvaničnu informaciju, nešto posle 19 časova kada će  Odbor turnira zasedati o ovom pitanju zbog relativno slabog odaziva.  Obavestićemo javnost čim dobijemo potvrdu da li će se sutra ipak igrati turnir.

Pratite vesti na East Side portalu.

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

JSN Decor template designed by JoomlaShine.com