Poput španske serije nastavlja se polemika da li će se tradicionalni Novogodišnji turnir u malom fudbalu u Negotinu uopšte održati. Kako saznaje East Side portal još uvek smo daleko od odluke, bar do sutra.

Čelnici oko organizacije turnira još uvek se nisu dogovorili za održavanje turnira čiji je početak prvobitno bio zakazan za sutra. Po svemu sudeći do dogovora nije došlo, jer nije prikupljeno dovoljno prijavljenih ekipa tj. planiranih sredstava. Kako East Side portal saznaje u ovom slučaju trebalo bi da odluče nadležni ljudi iz Opštine koji bi trebali da daju konačan sud. U igri su mnogo opcija, pre svega sutra će biti ponuđeno ekipama koje su prijavljene za turnir da se smanji nagradni fond zbog slabog odaziva ekipa.

Dakle, ostaje nam da se nadamo da će se turnir ipak održati i da će Opština reagovati i imati sluha kako bi ovu tradiciju nastavili. I onako malo je ovakve svečarske atmosfere na ovim prostorima, šteta bi bila da se i ona ugasi. Nezvaničan podatak je da se u seniorskoj konkurenciji prijavilo 11 ekipa dok su ovoga puta glavni problem mlađe kategorije koje se nisu odazvale u dovoljnom broju kako bi se turnir održao.

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

Komentari  

00 # zoran 25-12-2014 08:23
ko ceka taj doceka. nece biti turnira, boli uvo neke ljude sto ce se tradicija posle vise od 15 godina urusiti
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
10 # goxy 24-12-2014 21:58
Nek smanje nagradni fond i gotova stvar
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
01 # holmes 24-12-2014 19:48
Cekamo opstinu? Znaci nema nista od turnira
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
JSN Decor template designed by JoomlaShine.com