RK Hajduk Veljko, jedan od najboljih sportskih kolektiva sa ovih prostora započeo je pripreme za drugi deo sezone u rukometnoj Prvoj ligi Istok.

Arhivska fotografija

Samo tri boda od cilja, tri boda zaostatka u odnosu na prvoplasirani tim i tri boda manjka u odnosu na poziciju koja vodi u viši rang takmičenja. Tri boda do cilja i ispunjenje snova. Da li će Negotinci uspeti da se domognu višeg ranga, videćemo kada krene takmičenje.

Da je rukomet izuzetno popularan sport među Negotincima govori ispunjena Hala sportova prilikom svakog meča. Bodrenje sa tribina i gromoglasno navijanje. Aplauzi i kada se izgubi i kada se pobedi. Sada rukometaši započinju svoju misiju, a počinju je napornim pripremama u Hali sportova. Prozivka igrača je odrađena, a i prvi treninzi su obavljeni pre dva dana. Trener Vladimir Stevanović na raspolaganju će imati dva vrhunska pojačanja zavidnog iskustva. Redove Hajduka pojačali su Marko Pantelić i Acko Pavlović.

Marko Pantelić igra na poziciji levog beka i ima zavidno superligaško iskustvo. Nosio je dresove sva tri naša rukometna velikana Metaloplastike, Crvene Zvezde i Partizana i prosečno postizao preko 5 golova u najjačem rukometnom takmičenju u Srbiji.

Drugo pojačanje je Acko Pavlović koji dolazi iz Prokuplja i spada u red najubojitijih desnih krila u ligi. Njegove karakteristike su brzina, prodornost i odlična realizacija po desnom boku.

Nema sumnje da će ova dva velika pojačanja imati glavnu ulogu u borbi za viši rang takmičenja a negotinska publika će svakako imati dovoljno razloga da još više uživa na mečevima našeg kluba.

Tim Hajduka napustio je jedan od najboljih i najstandardnijih igrača prethodne polusezone. Reč je o levom beku Nikoli Šljiviću koji je bio jedna od najdominantnijih figura u dresu Hajduk Veljka, ali je zbog privatnih obaveza morao da napusti negotinskog prvoligaša.

Trener Stevanović ne obećavam plasman u viši rang ali obećava borbenost i lep rukomet. Ipak, on ističe da se zna cilj na svakom meču, a on se zove „pobeda“. Atmosfera u rukometnom klubu je na vrhunskom nivou, a novajlijama će oni nešto iskusniji rukometaši, poput kapitena Mašića pokušati da bliže dočaraju rukometnu atmosferu na mečevima Hajduka, pre nego novajlije i same shvate koliko Negotinci vole rukomet.

Dakle, Hajduci se pripremaju za velika dela a njihov „boj“ počinje početkom marta i to vatrenim kreštenjem u Beloj Palanci, jednoj od najozbiljnijih ekipa za ulazak u viši rang takmičenja.

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

Komentari  

11 # Dejan 11-02-2016 09:52
Svaka časat na na rezultatima. Svaka čast na dobrom vođenju kluba. Ja bih samo postavio nekoliko pitanja rukovodstvu kluba: 1. koliko igrača sa strane ćemo imati ako upadnemo u viši stepen takmičenja ? 2. koliko mlađih igrača iz Negotina planiramo da uvedemo u tim u narednih 2-3 godine ? Pitao bi Karla kao radnika sportskog saveza dali su ovi rezultati plod našeg rada, naše dece, našeg sporta ili su to rezultati našeg novca .
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
JSN Decor template designed by JoomlaShine.com