Završen je prvi deo takmičenja tradicionalnog Novogodišnjeg turnira u Negotinu. Slede polufinalni mečevi koji su na programu već danas od 19 časova u Hali Sportova.

Foto: East Side

Fudbalski turnir u malom fudbalu "Negotin 2014" ulazi u završnicu. Danas su na programu dva polufinalna meča, dok će sutra biti odigrani mečevi za treće mesto kao i finalni meč. Ovogodišnji turnir organizovan je ubrzanim tempom odigravanja mečeva, a glavni razlog je neočekivano odugovlačenje oko njegovog organizovanja, kao i relativno kasniji početak takmičenja. Ipak, ljubitelji malog fudbala mogli su prethodnog vikenda da uživaju u čarima koje pruža ovaj sport. Bilo je lepih poteza, puno dobrih akcija i dosta golova, svega što krasi fudbal u hali.

Evo kompletnog pregleda jučerašnjeg dana takmičenja u seniorskoj kategoriji, kao i konačnih tabela i rasporeda takmičenja za 29.12.2014.

 

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

Komentari  

00 # Darko 21-12-2016 18:25
Ne valja vam rezultati pa ni grupe...A tek gol razlika ubi boze
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
01 # Dejana 29-12-2014 19:15
Momci u crvenom imaju najlepse dresove!
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
03 # Goran 29-12-2014 14:27
napred bukvo
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
JSN Decor template designed by JoomlaShine.com