Rukometaš ubedljivo pobedili tim „BSK – Heba“ iz Bujanovca i pokazali da je prošlonedeljni poraz u Beloj Palanci već zaboravljen.

Foto: D. Trikić

Hajduci hajdučki! Naši rukometaši još jednom su pokazali da je iz Negotina teško odneti bodove. Ovoga puta u to su se uverili gosti iz Bujanovca. Visok ritam igre u odbrani i u napadu i novi časovi lepote rukometa u negotinskoj Hali sportova bili su na repertoaru Negotinaca. Rezultat 35:27 (18:13) možda ne govori toliko o nadmoći naših rukometaša nad gostima iz Bujanovca. Činilo se da Hajduci mogu i do dvocifrene razlike jer je kvalitet bio od prvog minuta na strani naših momaka. Srčano i borbeno od prve sekunde krenuli su Hajduci, a žal za prošlonedeljnim porazom pretvorio se u glad za novim trijumfom. Aplauzi domaće publike na kraju meča pravi su pokazatelj o tome šta negotinski ljubitelji rukometa misle o ovim momcima koji godinama pokazuju da su jedan od najboljih sportskih kolektiva u Negotinskoj Krajini.

Međutim, u rukometnom klubu „Hajduk Veljko“ ne vlada euforija i pored visoke pobede i oni već razmišljaju o narednom protivniku ekipi Planinke. Naši rukometaši trenutno zauzimaju četvrto mesto na tabeli a naredne nedelje u okviru XIV kola Prve rukometne lige Istok gostuju trećeplasiranoj ekipi Planinke. Hajduci su se pobedom vratili u život bar kada je reč o visokom plasmanu na tabeli, ali sleduje im još jedno neugodno gostovanje i još jedna prepreku koju ukoliko uspešno preskoče ostvaruju apsolutno pravo da se nadaju samom vrhu tabele.

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

JSN Decor template designed by JoomlaShine.com