Velika tradicija. Još veće rivalstvo. Borba za tron Istoka. Borba za naslov i bitka do poslednje kapi znoja. Naši rukometaši dočekuju nikada jači ORK Bor, ali malo ko je uzdignutih glava odlazio iz „paklene“ atmosfere negotinske Hale sportova.

U subotu je na programu XV kolo rukometne Prve lige Istok, a u Negotinu je na programu derbi. Bolje rečeno, od 19 časova ove subote u Hali sportova odigraće se više od derbija jer Negotincima u goste dolazi veliki dužnik i veliki rival ORK Bor.

Borani dobro raspoloženi dolaze u Negotin na krilima velike pobede nad liderom lige, nad ekipom Vranja. Međutim, dolaze u Halu sportova gde se malo timova radovalo poslednjih godina, poslednje decenije... Dolaze u halu u kojoj negotinska publika pokazuje privrženost i ljubav prema klubu. Ulaze u ring sa Hajducima koji nemilosrdno svoje protivnike „bacaju“ na kolena. Borani dolaze Negotincima koji su napravili senzacionalan rezultat u prethodnom kolu i pobedili u Kuršumliji velikog protivnika. Negotinci ih čekaju još raspoloženiji i sve gladniji za novi trijumf i novo slavlje pred najboljom rukometnom publikom u regionu.

Hajduci su otvorili put ka cilju pobedom u Kuršumliji. Istom stazom žele već u ovom meču. Žele pobedu jer su nakon nekoliko odigranih mečeva sami sebe izbacili u prvi plan u borbi za titulu i ulazak u viši rang takmičenja. Postali su glavni favoriti za naslov prvaka. Sve zavisi od njih! Sve zavisi od Hajduka!

Zagrejte dlanove i spremite huk i glas za novo navijanje. Subota 02. april je dan kada će na teren Hajduci izaći da odbrane svoj grad i postanu vladari regiona!

ZA SVOJ GRAD! ZA KRAJINU! ZA NEGOTIN! RK HAJDUK VELJKO!

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

Komentari  

00 # micko 30-03-2016 12:50
Idemo hajduciiiiiiii do pobede
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
JSN Decor template designed by JoomlaShine.com