Prethodnog vikenda održan je jednodnevni “Odbojkaški maraton”, a naše odbojkaške selekcije se nisu proslavile.


U fiskulturnoj sali OŠ “Branko Radičević” u Negotinu protekle subote održan je “Odbojkaški maraton”, a naše selekcije nisu imale dovoljno sreće i znanja. Obraz odbojke u Negotinu osvetlila jedino muška seniorska ekipa.
U jutarnjim časovima na teren su izašli pioniri OK “Hajduk Veljko” i oba meča pretrpeli poraze maksimalnim rezultatom 3:0 od vršnjaka iz Zaječara i Knjaževca.


Zatim na scenu nastupaju naše seniorke koje su u poslednje vreme beležile odlične rezultate, ali ovoga puta bile su nemoćne protiv najbolje ekipe u ligi, tima OK “Zaječar” koji nema poraz u dosadašnjem delu prvenstva. Naše odbojkašice pružale su veliki otpor, ali kvalitet i iskustvo bili su segmenti na strani Zaječarki.


Poslastica večeri bio je meč seniora OK “Hajduk Veljko” i gostiju iz Paraćina. Gostujuća ekipa morala je da pruži ruke i čestita mnogo nadmoćnijim negotinskim odbojkašima koji su demonstrirali silu i sa maksimalnih 3:0 u setovima ostvarili pobedu. Ostaje žal što odbojkaši ove godine nisu napravili korak više i plasirali se u viši rang jer su  po kvalitetu to i zaslužili, međutim razlog treba pronaći u konstantnim povredama sa kojima su kuburili naši odbojkaši.


Sve u svemu, predivan odbojkaški dan, doduše skor od 3 poraza i jedne pobede naših selekcija malo je pokvario utisak. Ipak, OK “Hajduk Veljko” pokazao je još jednom da ima budućnost a boljim rezultatima se možemo nadati već naredne sezone.

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

JSN Decor template designed by JoomlaShine.com