Hajduci žele da se vrate na pobedničke staze nakon dva remija. Idealna prilika za trijumf biće ovog vikenda u Resavici gde ih dočekuje ekipa Rembasa koja ne zna za pozitivan rezultat ove sezone.


RK "Hajduk Veljko" iz Negotina beleži dobre rezultate i ove sezone, a teoretski još uvek je u trci za prvu poziciju u Prvoj ligi Istok koja garantuje plasman u viši rang takmičenja. Ipak, prethodna dva kola osvojena su dva boda, odnosno ostvarena su dva remija protiv veoma ozbiljnih ekipa ali su šanse za plasman u viši rang znatno umanjene. No Hajduci žele da se vrate na pobednički kolosek i najavljuju borbu za plasman u viši rang sve dok postoji i najmanja šansa da se naredne godine nađu u elitnijem takmičenju.


Na redu je gostovanje najslabijoj ekipi Prve lige Istok, ekipi Rembasa iz Resavice. Da je reč o potpunom autsajderu i da su Negotinci veliki favoriti na ovom meču dovoljno govori statistika, koja kaže da Resavica ove sezone ne zna za bilo koji rezultat osim za poraz. Rembas ove godine doživeo je čak 18 poraza i ima nesvakidašnje lošu gol razliku koja je u minusu od 280 golova. Jasno je da su Hajduci veliki favoriti na ovom meču i da bi sve sem ubedljive pobede naših momaka bilo pravo razočaranje.


Negotinci trenutno zauzimaju četvrto mesto na tabeli sa četiri boda manje u odnosu na prvoplasiranu ekipu Vranja koja je najveći favorit za šampionsku titulu ove sezone.

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

JSN Decor template designed by JoomlaShine.com