U organizaciji MRK "Hajduk Veljko" iz Negotina i Rukometnog Saveza Srbije, juče je u negotinskoj Hali sportova organizovan turnir za mališane u rukometu. 

Više od stotinu dece pristustvovalo je i učestvovalo na ovom turniru što je glavni pokazatelj da je Negotin grad rukometa. Učestvovali su osnovci iz sve tri rukometne sekcije gradskih osnovnih škola: Branko Radičević, Vuk Karadžić i Vera Radosavljević. Pored njih ovaj mini turnir uveličali su i mlađi članovi rukometnog kluba "Hajduk Veljko", a na kraju turnira najboljim mladim rukometašima dodeljivane su i zahvalnice. 

Jedan od onih koji je prisustvovao turniru i dodelio zahvalnice polaznicima rukometa bio je dojučerašnji kapiten prvog tima Hajduk Veljka Dalibor Mašić. On je ovom prilikom rekao da je prijatno iznenađen odličnom odzivu dečaka i devojčica. 

"Presrećan sam kada vidim decu koja vole rukomet i sport uopšte. Ovo je veliki dan za rukomet u Negotinu i pokazatelj da Negotinci ovaj sport pored fudbala, košarke i odbojke zaista vole. Lepo je videti sve ovo, a ovom prilikom pozivam svu decu iz čitave Negotinske Krajine da se priključe RK "Hajduk Veljku" i započnu svoje prve rukometne korake jer će sa njima raditi odlični treneri, kako u muškoj tako i u ženskoj ekipi." - rekao je Mašić.

 

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

JSN Decor template designed by JoomlaShine.com