U 14. kolu Okružne lige Bor Sloga gostuje u Klokočevcu, Branik u Donjem Milanovcu, Čubra u Podvršci, a BSK u Blizni. Deli Jovan na svom terenu dočekuje Zlot. 

 

Derbi predposlednjeg kola Okružne lige igra se u Klokočevcu, gde drugoplasirani Radnički dočekuje prvoplasiranu Slogu iz Kobišnice. Radnički je na svom terenu zabeležio svih sedam pobeda ove jeseni, dok je Sloga kao gost tri puta slavila, jednom remizirala i dva puta je poražena. Sloga posle 13 odigranih kola ima 31 bod, a Radnički 28.

Branik iz Štubika ovog vikenda gostuje u Donjem Milanovcu gde ih očekuje susret sa ekipom Poreča. Poreč je trenutno sa 24 boda na četvrtom mestu, dok je Branik osmi sa 20 bodova. U poslednjih šest prvenstvenih susreta, pet puta je slavila ekipa Poreča, a samo jednom Branik. 

U 14. kolu Čubra se u Podvršci sastaje sa ekipom Ključa. Čubra je trenutno bolje plasirana, sa 22 boda zauzima peto mesto, dok je Ključ sa bodom manje na sedmom mestu. Ključ je na svom terenu ove jeseni poražen jedino od vodeće Sloge u desetom kolu, dok su protiv ostalih protivnika slavili. Prošlogodišnji duel ove dve ekipe u Podvršci završen je pobedom domaćina od 5:2. 

Na gostujućem terenu utakmicu 14. kola odigraće i ekipa BSK Bukovča. Njih očekuje gostovanje u Blizni protiv ekipe koja je trenutno sa deset bodova na četrnaestom mestu, dok BSK sa bodom više zauzima trinaesto. Blizna bi pobedom preskočila ekipu iz Bukovča na tabeli, dok bi se BSK pobedom „pobegao“ ekipama sa dna tabele. 

Deli Jovan je jedina ekipa iz naše opštine koja će ovog vikenda biti domaćin. Ekipa iz Sikola na svom terenu dočekuje Zlot. U poslednja četiri susreta ove dve ekipe tri puta su remizirale, a jednom je slavio Zlot i to na terenu u Sikolu. Trenutno, Deli Jovan je šesti sa 22 boda, a Zlot jedanaesti sa 17 bodova. 

U ostalim susretima sastaju se : Slatina – Krivelj, Polom – Rudna Glava i Nemetali – Brestovac.  

Utakmica u Donjem Milanovcu igra se u subotu od 13.30 sati, a sve ostale u nedelju u istom terminu.

 

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

Komentari  

01 # Savez 19-11-2016 14:25
A gdi je Djaja,onaj cika sa onolikim parama sto hoce u zonu...to gde ce on igrati od naredne sezone se zove opstinska liga a ne zona,ako i tamo uopste bude igrao.mada kad pogledas mozda je covek mislio da ce njegovi proslogodisnji igraci igrati zonu,ako je to mislio onda je bio u pravu...ovi "njegovi" sto su u Slogi sada mozda i igraju zonu.:-D :-D
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat

Tabela - Borska okružna liga

Poz Tim Ut Bod
1 Slatina  20 50
2 Deli Jovan 21 42
3 Zlot  21 42
4 Branik 20 41
5 Brestovac 21 41
6 Radnički 21 36
7 Polom  21 36
8 Nemetali  22 31
9 Poreč  22 28
10 Blizna 21 26
11 Ključ  21 22
12 Krivelj  22 20
13 Čubra  22 17
14 BSK 21 13
15 Rudna Glava(-1) 22 12
16 OFK Bor 0 0 
JSN Decor template designed by JoomlaShine.com