U poslednjem kolu jesenjeg dela sezone fudbaleri Hajduk Veljka u nedelju od 13 sati na Gradskom stadionu u Negotinu dočekuju ekipu Svrljiga. Nova utakmica protiv Napredka u sredu 23. novembra. 

 

Negotinskom zonašu u poslednjem kolu prvog dela sezone u goste dolazi ekipa Svrljiga, koja je jedan od kandidata za visok plasman. Svrljig se trenutno sa 27 bodova nalazi na četvrtom mestu, a isti broj bodova ima i trećeplasirani Bukovik iz Ražnja. Hajduk Veljko, nakon prekida u Aleksincu, ima utakmicu manje i sa 25 bodova zauzima peto mesto na tabeli. 

U prošlogodišnjim susretima Svrljig je dva puta slavio protiv negotinskog zonaša, u Negotinu sa 3:2, dok je susret u Svrljigu završen rezultatom 3:1 za domaću ekipu. 

Fudbaleri Hajduk Veljka u nedelju će se oprostiti od svoje publike, ali ova utakmica neće biti i poslednja za njih u prvom delu sezone. Takmičarska komisija donela je odluku da se odigra nova utakmica između Napredka i Hajduk Veljka, a termin je sreda, 23. novembar 13 sati.     

U ostalim utakmicama 15. kola u subotu od 13 sati sastaju se : Brodoremont - Napredak, Rtanj – Rudar, OFK Bor - Šarbanovac i Timočanin - BSK Bogovina, dok se u nedelju igraju utakmice : Moravica - Malošište, Bukovik - Đerdap i Zaplanjac - Majdanpek. Na tabeli vodi Rtanj sa 32 boda, ispred Moravice koja ima 31. 

 

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

Komentari  

05 # pajta 18-11-2016 19:15
Kako vas nije sramota da ponistavate rezultat i donosite odluku da se igra nova utakmica? Po svim pravilima pfi(pravilima fudbalske igre) za one koje ne znaju,utakmica bi trebala da se nastavi od minuta u kom je prekinuta i vazio bi se rezultat koji je do tad bio.Sramota sta se radi jednom gradskom klubu kome je mesto u srpskoj ligi,nikad jacu ekipu Hajduk Veljko nije imao u zoni,plus dva,tri pojacanja na zimu,strasno je sto se politika umesala mnogo,ali mnogo u danasnji sport,odakle je glavni zaduzen za delegiranje zonskih sudija? Da nije iz Boljevca mozda? Kako je Boljevac pobedio proslo kolo u Sarbanovcu? Rtanj pustaju,a Hajduk Veljku traze veliku cifru kako bi ih pustili do pobede..Jednom recju SRAMOTA VELIKA,ali doci ce sve na svoje,zivi bili pa videli! HV se jaci nego ikad vraca putem stare slave! Pozdrav za redakciju ES,i hvala im na obavestavanju,dugo Negotin nije imao takvu redakciju,a zasluzio je!
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat

Tabela - Zona Istok

Poz Tim Ut Bod
1 Zaplanjac 24 60
2 Bukovik 24 48
3 Hajduk Veljko 24 43
4 Đerdap  24 38
5 Brodoremont  24 38
6 Svrljig 24 36
7 Moravica 24 35
8 Rudar Alpos  24 33
9 Kablovi 24 32
10 Šarbanovac 24 31
11 Timočanin 24 30
12 Naša krila 24 26
13 Malošište 24 26
14 BSK 24 25
15 Majdanpek 24 25
16 Sloga 24 17

 

JSN Decor template designed by JoomlaShine.com