Rukometaši Hajduk Veljka rezultatom 26:20, pobedili ekipu Žitorađe u desetom kolu Prve lige Istok. Sa 16 bodova trenutno zauzimaju treće mesto na tabeli.  U poslednjem kolu jesenjeg dela sezone gostuju u Aleksincu. 

FOTO: Dragan Trikić

 

Negotinski rukometaši pobedom protiv Žitorađe, oprostili su se od svojih navijača u prvom delu sezone. Kao što se i očekivalo, rukometaši Hajduk Veljka držali su sve konce u svojim rukama. Već na poluvremenu imali su četiri gola prednosti, 13:9, a do kraja susreta razlika je uvećana na šest golova, 26:20. Negotinsku ekipu sa sedam postignutih golova predvodio je Dabetić, a na golu je blistao kapiten Nikola Stojanović, koji je i igrač utakmice. Kod gostiju posebno se istakao Stefan Krstić. 

FOTO: Dragan Trikić

Ekipi Hajduk Veljka ovo je osmi prvenstveni trijumf i trenutno sa 16 bodova zauzima treće mesto na tabeli iza Bele Palanke i Planinke. 

U ostalim utakmicama postignuti su sledeći rezultati : Hisar – Radnički 28:22, Vlasotince – Aleksinac 40:35, Jagodina – Bela Palanka 25:33, Planinka – BSK Heba 45:21 i Jastrebac – ORK Bor 36:41.        

U poslednjem jesenjem kolu rukometaši Hajduk Veljka gostuju u Aleksincu gde ih dočekuje jedanaestoplasirana ekipa na tabeli. 

 

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

JSN Decor template designed by JoomlaShine.com