Na Novogodišnjem turniru u malom fudbalu, odigrane su utakmice četvrtog dana.

 

U konkurenciji mlađih pionira najubedljiviju pobedu zabeležila je ekipa TV Fire od 7:0 protiv ekipe OFK Boban Menjačnica Duo Gold. OFK Boban Tehnički pregled Mitke poražen je od ekipe Tempo Radio sa 2:1, OFK Boban Life Cafe bio je bolji od ekipe OFK Boban Menjačnica Duo Gold i slavio sa 3:0, dok su utakmice Tempo Radio – Biseri i TV Fira – Pekara Vesa OFK Boban završene rezultatima 1:0. 

Na tabeli vodi TV Fira sa 10 bodova. OFK Boban Life Cafe ima 7, a Pekara Vesa OFK Boban, Biseri i Tempo Radio po 6. 

U konkurenciji kadeta, četvrtog dana turnira u dve utakmice viđeno je čak 17 pogodaka. Tehničari su sa 8:0 savladali Tamo neke momke, dok je ekipa PŠ Bukovo sa 8:1 slavila protiv Jagodica Bobica. Tehničari sa 4 boda iz dve utakmice vode u „A“ grupi, dok je u grupi  „B“ na prvom mestu ekipa Golubović d.o.o.

Tri utakmice odigrali su i seniori. Inex CD je poražen od AS Popaja sa 4:1, Korzo je minimalnim rezultatom 1:0 slavio protiv Agromehanike, dok su Pekara Matalj i Kod Čubija igrali nerešeno 1:1. U grupi „A“ vode Nepoznati sa 7 bodova, koliko ima i ekipa Kod Čubija koja je prva u „B“ grupi. 

Utakmice petog dana igraju se danas od 17 sati. 

 

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

JSN Decor template designed by JoomlaShine.com