Zimski period bez fudbalskih aktivnosti na ovim prostorima donekle je sumoran. Ostalo je nešto manje od dva meseca do početka takmičenja u nižim rangovima takmičenja najvažnije sporedne stvari na svetu.

Možda nemamo Ronalda i Mesija, ni Real, Barselonu niti Bajern ali svakako imamo fudbalere i fudbalske manifestacije koje su vredne pažnje. Fudbal se i na ovim prostorima igra i voli, isto tako prati u svim mestima širom Negotinske Krajine. Redakcija East Side portala prijatno je iznenađenja propraćenošću sportskih izveštaja i vesti na našem portalu. Pre svih, velika zainteresovanost za najniži rang takmičenja automatski prouzrokovala i svu našu pažnju za vođenje statističkih podataka. 

Zimski prelazni rok je u toku, aktivnost klubova počela je još u januaru do kada su svi fudbalski klubovi bili dužni da predaju preregistraciju svih fudbalera na koje računaju u nastavku sezone. Mnogo je kuloarskih priča oko prelaska igrača iz jednog kluba u drugi ili odlaska pojedinih fudbalera iz našeg srpskoligaša... Zaista je mnogo priča rekla-kazala ali u skladu sa našim modelitetom funkcionisanja i kodeksa objavljivanja vesti ne želimo da objavljamo takve informacije dok one zaista ne budu realne. 

Neke ekipe gledaju da osveže svoj igrački kadar i u tome su krenule još početkom januara, ali još uvek nemamo potvrde da su se zvanično pojačale. U nagoveštaju je i novo osveženje u Opštinskoj ligi Negotin, tačnije reč je o FK Samarinovcu koji bi trebalo da ojača svoj postojeći igrački kadar. Nova pojačanja nagovestili su i BSK 1934 i OFK Tamnič. Iz Kovilova stižu nam vesti da postoji mogućnost organizovanih priprema za predstojeći deo sezone što dovoljno govori o ambicijama ovog kluba da se domogne prvog mesta, FK Čubra će takođe gledati da osnaži svoj tim... 

FK Dunav iz Prahova nagoveštava veliku borbu za viši rang, Hajduk Veljko za opstanak, FK Sloga iz Kobišnice sa ostalim učesnicima Okružne lige Bor za što bolji plasman...puno toga možemo očekivati od popularne "bubamare" na fudbalskim igralištima širom opštine Negotin.

Dakle, aktivnost je primetna, ali očekujemo razjašnjenje tek tokom narednog meseca, kada će se sve karte otvoriti i zvanično znati koja će ekipa u kom sastavu nastaviti naredne sezone.  

Transferi su u toku! Uglavnom besplatni,

 

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

Tabela - Opštinska liga Negotin

Poz Tim Ut Bod
1 Slatina 11 28
2 Graničar 11 25
3 OFK Tamnič  11 24
4 Urovica (-1) 11 18
5 Polet (-1) 11 14
6 Miloševo 11 11
7 Malajnica 11 7
8 OFK Sikole 11 0

 

JSN Decor template designed by JoomlaShine.com