Rukometaši Hajduk Veljka u 14. kolu Prve lige Istok poraženi u Leskovcu od Hisara 28:27. U narednom kolu Hajduk Veljko dočekuje ekipu Vlasotinca.

 

Negotinski rukometaši želeće što pre da zaborave gostovanje u Leskovcu. Manje zbog poraza, a više zbog slabog izdanja cele ekipe. Nije bilo u redovima Hajduk Veljka raspoloženog igrača koji bi povukao tim, pa je poraz bio neminovan. 

Domaći rukometaši već u prvom delu igre stavili su do znanja ekipi Hajduk Veljka da se neće unapred predati. U prvih trideset minuta igre, igrači Hisara su postigli čak 16 golova, naspram 14 koliko su dali rukometaši Hajduk Veljka. 

U nastavku susreta negotinski rukometaši bili su uspešniji i dobili ovaj deo sa 13:12, ali to nije bilo dovoljno da se preokrene rezultat i stigne do pobede. 

Ekipi Hisara je ovo druga prolećna pobeda i sedma prvenstvena, dok je rukometašima Hajduk Veljka poraz u Leskovcu bio treći u ovoj sezoni. 

U ostalim utakmicama ovog vikenda, Bor je savladao Jagodinu sa 32:28, Radnički je u Ćupriji poražen od Planinke, 23:27, a Žitorađa od vodeće Bela Palanke, 22:28. 

Na tabeli nema promena, osim što Hajduk Veljko sada za vodećom Belom Palankom zaostaje šest, a za drugoplasiranom Planinkom tri boda. 

Negotinski rukometaši u narednom kolu dočekuju Vlasotince.           

 

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

JSN Decor template designed by JoomlaShine.com