U Okružnoj ligi Bor ovog vikenda igraju se utakmice 22. kola. Komšijski derbi u Bukovču, gde BSK dočekuje Slogu iz Kobišnice. Čubra dočekuje Brestovac, dok Deli Jovan i Branik gostuju u Podvršci i Krivelju.

 

U poslednjih pet duela, Sloga je slavila tri puta, dok je ekipa iz Bukovča zabeležila dve pobede u međusobnim duelima, obe na svom terenu, gde će i u nedelju od 16 .30 sati dočekati komšije iz Kobišnice.  Situacija je ove godine daleko povoljnija po ekipu iz Kobišnice. Sloga sigurno void na tabeli Okružne lige Bor sa 14 bodova više u odnosu na svoje najbliže pratioce, dok je ekipa Bukovča na četrnaestom mestu sa samo 12 bodova. Sloga je veliki favorit u ovom susretu i sve osim njihove nove pobede bilo bi veliko iznenađenje. 

Čubra će u 22. kolu dočekati ekipu iz Borskog Brestovca. Čubarci dobro igraju ovog proleća i sigurni na svom terenu, gde su zabeležili tri pobede i jedan remi. Brestovac je u drugom delu sezone zabeležio po tri pobede i poraza. Na svom terenu pretrpeli su poraz od Sloge iz Kobišnice, dok u gostima nisu osvajali bodove ovog proleća. Od početka sezone, Brestovac je osvojio samo četiri boda na gostovanjima. Čubra je trenutno sedma, a Brestovac jedanaesti. 

Preostale dve ekipe iz opštine Negotin gostovaće u 22. kolu. Deli Jovan u Podvršci, a Branik u Krivelju. 

Deli Jovan očekuje daleko teži posao, jer putuju na megdan ekipi Ključa, koja je u dosadašnjem delu sezone na svom terenu osvojila 25 bodova, uz osam pobeda, i po jedan remi i poraz. Sa druge strane ekipa Deli Jovana ume da igra na gostovanjima, što su pokazali pre dve nedelje u Slatini, kada su slavili sa 3:0. Deli Jovan je kao gost osvojio sedam bodova u dosadašnjem delu sezone. U prošloj sezoni Sikoljani su slavili u Podvršci sa 3:2, a bolji su i  u međusobnim duelima. Prvi susret u ovoj sezoni završen je pobedom Deli Jovana od 3:2.

Ekipa Branika gostovaće u nedelju poslednjeplasiranom Krivelju. Ekipa iz Krivelja odavno je izgubila sve šanse za opstanak u Okružnoj ligi Bor. Iz 21 utakmice osvojili su samo 4 boda i ubedljivo su poslednji na tabeli. Branik odlično igra ovom proleća. nakon startnog poraza od Sloge u Štubiku, zabeležili su tri pobede i dva remija, i trenutno zauzimaju šesto mesto na tabeli. U prvom delu sezone, Branik je u Štubiku pobedio ekipu Krivelja sa 1:0. 

U ostalim utakmicama 22. kola Okružne lige Bor sastaju se , Blizna - Nemetali, Polom - Poreč, Slatina - Radnički i  Rudna Glava - Zlot. 

 

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

Tabela - Borska okružna liga

Poz Tim Ut Bod
1 Slatina  20 50
2 Deli Jovan 21 42
3 Zlot  21 42
4 Branik 20 41
5 Brestovac 21 41
6 Radnički 21 36
7 Polom  21 36
8 Nemetali  22 31
9 Poreč  22 28
10 Blizna 21 26
11 Ključ  21 22
12 Krivelj  22 20
13 Čubra  22 17
14 BSK 21 13
15 Rudna Glava(-1) 22 12
16 OFK Bor 0 0 
JSN Decor template designed by JoomlaShine.com