Fudbaleri Hajduk Veljka, u prvom kolu Zone Istok, dočekaće u nedelju, 20. avgust od 17 sati, na Gradskom stadionu u Negotinu, ekipu Bukovika iz Ražnja. Zonaš iz Negotina u novu sezonu ulazi sa mladom ekipom i novim trenerom Bratislavom Ninićem.

 

Pripreme za novu sezonu, fudbaleri Hajduk Veljka počeli su sredinom jula meseca, a danas će odraditi poslednji trening pred početak nove sezone. Bratislav Ninić, koji će debitovati u ulozi trenera u seniorskoj konkurenciji, na raspolaganju ima mladu ekipu koja je u potpunosti spremna za početak takmičenja. 

Ekipa je fizički u potpunosti spremna za početak prvenstva, ali imamo nekoliko igrača na koje ne možemo da računamo u prvom kolu, to su Aleksa Vujadinović, Lazar Radenković i Mihajlo Jakovljević koji je za sada pod znakom pitanja, ali ćemo videti da li će biti spreman do nedelje. Svaki početak je težak, Dolazi nam nezgodan protivnik Bukovik iz Ražnja, u poslednjih nekoliko godina su u vrhu Zone Istok i mislim da imaju jednu od najboljih ekipa u ligi, mada nemamo puno informacija kako su radili u pripremnom periodu. Mi ćemo dati sve od sebe da se u što boljem svetlu pokažemo pred svojom publikom i dokažemo da nam je mesto u srpskoligaškom društvu, koje nije prioritet u ovoj sezoni.“ – izjavio je Bratislav Ninić za EAST SIDE. 

Zbog crvenog kartona iz prošle sezone, kada je ekipu predvodio kao kapiten, Ninić neće moći na otvaranju sezone da utakmicu vodi sa klupe, već će tu ulogu preuzeti Saša Rajković.  

Ekipa Hajduk Veljka osloniće se u novoj sezoni na mlade igrače, uglavnom ponikle u svojoj omladinskoj školi. U klub su se vratili Vladimir Đorđević, Miloš Sokolović i Mladen Janković, koji su u prošloj sezoni branili boje Sloge iz Kobišnice, kao i iskusni Ivan Milivojević, koji je bio registrovan za prahovski Dunav. 

Utakmica prvog kola Zone Istok, između Hajduk Veljka i Bukovika, igra se u nedelju od 17 sati na Gradskom stadionu u Negotinu. Zonaš iz Negotina je u prošlogodišnjem prvenstvu slavio na svom terenu sa 2:1, dok je susret u Ražnju završen podelom bodova, dok je u sezoni 2015-16. Bukovik slavio u oba duela. 

U ostalim utakmicama prvog kola sastaju se : Zaplanjac – Rudar Alpos, Malošište-Naša krila, Šarbanovac – Đerdap, Svrljig – Majdanpek, Kablovi – Sloga, Brodoremont – Moravica i Timočanin – BSK Bogovina. 


 

Ovaj medijski sadržaj sufinansiran je od strane Opštine Negotin.

Stavovi izraženi u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

Tabela - Zona Istok

Poz Tim Ut Bod
1 Zaplanjac 24 60
2 Bukovik 24 48
3 Hajduk Veljko 24 43
4 Đerdap  24 38
5 Brodoremont  24 38
6 Svrljig 24 36
7 Moravica 24 35
8 Rudar Alpos  24 33
9 Kablovi 24 32
10 Šarbanovac 24 31
11 Timočanin 24 30
12 Naša krila 24 26
13 Malošište 24 26
14 BSK 24 25
15 Majdanpek 24 25
16 Sloga 24 17

 

JSN Decor template designed by JoomlaShine.com