U četvrtom kolu Zone Istok, fudbaleri Sloge iz Kobišnice i Timočanina iz Knjaževca odigrali nerešeno 1:1. Strelac za domaće Profirović u 10. minutu, a za goste Minić u 65. minutu. Sudija Živković fudbalerima Sloge pokazao četiri crvena kartona, a isključenje je zaradio i trener domaćih Lazić.

 

SLOGA – TIMOČANIN  1:1 (1:0)

Stadion u Kobišnici. Gledalaca : 250. Sudija : Emil Živković(Aleksinac). Pomoćnici : Stefan Golubović (Aleksinac) i Marijo Toroglanović (Boljevac). Strelci : Marko Profirović u 10. minutu za Slogu, Aleksandar Minić u 65. minutu za Timočanin. Žuti kartoni : Durgut, Profirović, Vojinović (Sloga). Crveni kartoni : Milosavljević, Vojinović, Ristić, Tasić, trener Lazić (Sloga). 

SLOGA : Dimitrijević, Živanović (Maliković), Tešić, Profirović, Milosavljević, Bogdanović, Knežević (Milošević), Tasić, Vojinović, Ristić, Durgut (Stanisavljević). 

TIMOČANIN : Jeremić, Joksimović (Miladinović), Manojlović (Milenković), Veselinović, Minić, Ahmeti, Stojanović (Dimitrijević), Milić, Đorđević, Kocić, Miletić.

Ljubiteljima fudbala, koji su juče bili na stadionu u Kobišnici, sigurno će dugo u sećanju ostati susret između domaće Sloge i Timočanina iz Knjaževca. Nažalost ne zbog prikazane igre, šansi i golova, već zbog pet crvenih kartona, pokazanih igračima i treneru ekipe iz Kobišnice. 

Domaći su poveli u desetom minutu, kada je Marko Profirović, dobro reagovao posle kornera Durguta i udarcem glavom savladao golmana Jeremića. Gosti iz Knjaževca, koji su u Kobišnicu stigli kao jedna od četiri do sada neporažene ekipe, do izjednačeja su stigli u 65. minutu, kada je, takođe posle kornera koji je izveo Miletić, dobro reagovao Aleksandar Minić i sa nekoliko metara savladao mladom Dimitrijevića. 

Bilo je to sve što se golova i igre tiče, a onda je na scenu stupio sudija Živković iz Aleksinca, koji je pokazao da nije dorastao ovom rangu takmičenja.

U 69. minutu, nakon prigovora pokazao je crveni karton najpre najiskusnijem igraču domaćih, Marku Milosavljeviću, a nekoliko trenutaka nakon toga u svlačionicu poslao i kapitenu Sloge, Nikolu Vojinoviću. Desetak minuta kasnije, Živković je drugi žuti karton pokazao i Ristiću, pa je i za njega ova utakmica bila završena, a domaćin ostao sa osam igrača na terenu. Pokušavali su gosti na sve načine da iskoriste brojčanu prednost, ali su fudbaleri iz Kobišnice uspeli  da odbiju njihove nalete i  sačuvaju bod. 

Sudija je međutim nastavio da deli (ne)pravdu i po završetku utakmice. Zbog nesportskog ponašanja pokazao je crveni karton i Nemanji Tasiću, što je bio četvrti isključujući karton za domaće, a isključenjem je “počašćen” i trener Vladimir Lazić. Zanimljivo je da gosti na ovoj utakmici nisu dobili ni jednu javnu opomenu.  

Kada se sve sabere, Kobišničanima je ostao bod, uz četiri crvena kartona i veliku brigu koliko će isključeni igrači biti kažnjeni i kako će izgledati ekipa u narednoj utakmici, dok su Knjaževčani i posle četiri kola neporaženi uz tri remija i jednu pobedu. 

U narednom kolu zonaš iz Kobišnice gostovaće u Bogovini gde ih dočekuje BSK. 

U ostalim utakmicama četvrtog kola Zone Istok, postignuti su sledeći rezulati : Rudar Alpos (Aleksinački Rudnik) - Bukovik (Ražanj) 0 :0, Moravica (Subotinac) - BSK (Bogovina) 1:1, Majdanpek  - Hajduk Veljko 0:0, Đerdap (Kladovo) - Brodoremont (Kladovo) 2:1, Naša krila 1936 (Belotinac) - Kablovi (Zaječar) 2:1, Zaplanjac (Gadžin Han) - Svrljig 9:2 i Malošište – Šarbanovac 1:1.

Na tabeli vode Naša krila 1936, koja imaju maksimalan učinak od četiri pobede, sledi Zaplanjac sa 9 bodova i Šarbanovackoji ima 7.  Sloga posle četvrtog kola, sa četiri boda zauzima 11. mesto na tabeli, dok je Timočanin sa šesti sa 6 bodova.


 

Ovaj medijski sadržaj sufinansiran je od strane Opštine Negotin.

Stavovi izraženi u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

Tabela - Zona Istok

Poz Tim Ut Bod
1 Zaplanjac 24 60
2 Bukovik 24 48
3 Hajduk Veljko 24 43
4 Đerdap  24 38
5 Brodoremont  24 38
6 Svrljig 24 36
7 Moravica 24 35
8 Rudar Alpos  24 33
9 Kablovi 24 32
10 Šarbanovac 24 31
11 Timočanin 24 30
12 Naša krila 24 26
13 Malošište 24 26
14 BSK 24 25
15 Majdanpek 24 25
16 Sloga 24 17

 

JSN Decor template designed by JoomlaShine.com