Fudbalski timovi koji se takmiče u Okružnoj ligi Bor, odigraće ovog vikenda utakmice petog prvenstvenog kola. Čubra, BSK i Branik dočekuju Nemetale, Poreč i Radnički, dok Deli Jovan gostuje Blizni.

Derbi petog kola biće odigran u Štubiku, gde domaći Branik dočekuje vodeći Radnički iz Klokočevca. Ekipa iz Klokočevca je uz Slatinu jedina neporažena ekipa u dosadašnjem delu sezone, a u četiri utakmice fudbaleri Radničkog postigli su 15, a primili samo dva gola. Sa druge strane ekipa iz Štubika je sezonu počela pobedama protiv BSK-a i Ključa, u trećem kolu poraženi u Leskovu, a prošle nedelje su bili slobodni, pa trenutno sa 6 bodova, uz utakmicu manje, zauzimaju peto mestno na tabeli. I fudbaleri Branika su bili efikasni u prva dva kola, kada su postigli 8 golova, a loptu u njihovu mrežu ubacila je jedino ekipa Poloma. Publiku u Štubiku očekuje sigurno zanimljiva fudbalska predstava, a sudeći po efikasnosti obe ekipe, na početku sezone, verovatno i dosta golova. U poslednjih pet susreta u Štubiku, Branik je slavio letiri puta, a Radnički samo jednom i to u sezoni 2013/14. Utakmica se igra u nedelju od 16 sati. 

U istom terminu Čubra će dočekati ekipu Nemetala iz Donje Bele reke.  Čubra je nakon dva startna poraza, u trećem kolu savladala Krivelj na svom terenu, dok je susret četvrtog kola protiv Poreča odložen za 20. septembar. Nemetali imaju dva remija, pobedu i poraz i trenutno su na sredini tabele.  Čubarci su slavili u oba susreta u prošlom prvenstvu rezultatom 4:1, a jedinu pobedu u četiri međusobna duela, Nemetali su zabeležili na svom terenu u sezoni 2015/16. 

Najteži posao ovog vikenda očekuje ekipu BSK-a, koja na svom terenu dočekuje Poreč iz Donjeg Milanovca. Ekipa iz Bukovča zabeležila je čiti poraza i prikovana je za dno tabele, a u prošlom kolu postigli su tek prvi pogodak u ovoj sezoni. Poreč je apsolutni favoritu ovom susretu i sve osim pobede gostiju, bilo bi veliko iznenađenje. Sa 6 bodova, Poreč trenutno zauzima šesto mesto na tabeli. Utakmica u Bukovču igra se u subotu, od 16 sati. 

Deli Jovan je jedina ekipa iz negotinske opštine, koja će ovog vikenda gostovati i to u Rudnoj glavi, gde ih dočekuje ekipa Blizne. Sikoljani su u prošlom kolu, pobedom protiv Zlota, stigli do prva tri boda u sezoni, i uz bod iz prvog kola trenutno zauzimaju deveto mesto.  Blizna takođe ima četiri boda, ali i utakmicu više od Deli Jovana i trenutno je deseta. Ekipa iz Sikola je u šest međusobnih duela slavila u pet, od čega dva puta kao gost, dok je jedan susret završen podelom bodova. Utakmica Blizna – Deli Jovan, igra se u nedelju od 16 sati na stadionu u Rudnoj glavi. 

U ostalim utakmicama petog kola sastaju se : Rudna glava – Slatina, Ključ – Krivelj i Polom – Brestovac, dok je Zlot slobodan u ovom kolu. 


 

Ovaj medijski sadržaj sufinansiran je od strane Opštine Negotin.

Stavovi izraženi u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

Tabela - Borska okružna liga

Poz Tim Ut Bod
1 Slatina  20 50
2 Deli Jovan 21 42
3 Zlot  21 42
4 Branik 20 41
5 Brestovac 21 41
6 Radnički 21 36
7 Polom  21 36
8 Nemetali  22 31
9 Poreč  22 28
10 Blizna 21 26
11 Ključ  21 22
12 Krivelj  22 20
13 Čubra  22 17
14 BSK 21 13
15 Rudna Glava(-1) 22 12
16 OFK Bor 0 0 
JSN Decor template designed by JoomlaShine.com