Fudbaleri Hajduk Veljka u osmom kolu Zone Istok, gostovaće sutra u Malošištu, dok će Sloga iz Kobišnice biti gost Rudar Alposu u Aleksincu.

 

Oba duela Malošišta i Hajduk Veljka u prošloj sezoni završena su podelom bodova. U prvom susretu u mestu nadomak Niša rezultat je bio 3:3, dok je utakmica u Negotinu završena rezultatom 1:1. Ovaj remi je teško pao negotinskoj ekipi, jer je nakon njega vezala još nekoliko loših rezultata i ispala iz trke za najviši plasman. 

U novu sezonu zonaš iz Negotina ušao je u promenjenom sastavu, sa novim trenerom i promenljivim igrama. Trenutno je Hajduk Veljko na desetom mestu sa devet bodova od kojih je četiri osvojio na gostovanju, dok je Malošište, sa bodom manje, na jedanaestom mestu. Na domaćem terenu imaju dve pobede, remi i poraz.

  

Drugog zonaša iz negotinske opštine, Slogu iz Kobišnice, posle teškog poraza u Subotincu,sutra očekuje novo gostovanje u Aleksinac, gde će ih dočekati ekipa Rudar Alposa. 

Biće ovo sudar novajlija u ligi i dve poslednje plasirane ekipe na tabeli.. Sloga je vezala dva poraza u prethodna dva kola i trenutno je na pretposlednjem mestu sa 5 bodova, dok je Rudar Alpos poslednji sa samo 4 boda. Rudar je kao domaćin odigrao tri utakmice u kojima je zabeležio po jednu pobedu, poraz i remi, dok je Sloga kao gost jedini bod odnela sa gostovanja u Bogovini. 

Pobednik ovog duela biće u prilici da bar nakratko pobegne sa dna tabele, ali će se obe ekipe verovatno do kraja grčevito boriti za opstanak u ligi.   

Obe utakmice igraju se u nedelju od 15 sati. 

U ostalim susretima osmog kola sastaju se : Majdanpek – Moravica, Đerdap – Bukovik, Naša krila – BSK, Zaplanjac – Timočanin, Šarbanovac – Brodoremont i Svrljig – Kablovi. 

 

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

Tabela - Zona Istok

Poz Tim Ut Bod
1 Zaplanjac 24 60
2 Bukovik 24 48
3 Hajduk Veljko 24 43
4 Đerdap  24 38
5 Brodoremont  24 38
6 Svrljig 24 36
7 Moravica 24 35
8 Rudar Alpos  24 33
9 Kablovi 24 32
10 Šarbanovac 24 31
11 Timočanin 24 30
12 Naša krila 24 26
13 Malošište 24 26
14 BSK 24 25
15 Majdanpek 24 25
16 Sloga 24 17

 

JSN Decor template designed by JoomlaShine.com