U devetom kolu Okružne lige Bor Čubra, BSK i Branik dočekuju Bliznu, Zlot i Nemetale, dok  Deli Jovan gostuje u Podvršci.

 

Ekipa iz Čubre pokušaće da u nedelju od 15 sati stigne do druge prvenstvene pobede i pobegne, bar nakratko iz donjeg dela tabele. U goste im dolazi Blizna, koja u dosadašnjem delu sezone ima dve pobede, remi i četiri poraza, od čega tri na gostovanju. U četiri dosadašnja duela ove dve ekipe, Čubarci su zabeležili tri pobede, a jedan susret je završen bez golova.  

Poslednje plasirani BSK iz Bukovča ovog vikenda dočekaće na svom terenu trećeplasirani Zlot. Ekipa iz Bukovča je osim kratkog “bljeska” protiv Poreča, sve ostale utakmice izgubila i to dosta ubedljivo. Nasuprot njih, Zlot je jedini poraz pretrpeo u Sikolu od Deli Jovana, remizirao je sa vodećom Slatinom i pet puta slavio u prethodnih osam kola. I utakmica u Bukovči igra se u nedelju od 15 sati. 

Domaćin će ovog vikenda bit ii Branik, koji će na svom terenu u Štubiku. dočekati Nemetale iz Donje Bele reke. Štubičanci trenutno zauzimaju peto mesto sa 13 bodova, od čega je devet osvojio na svom terenu, gde ne znaju za kiks u ovoj sezoni. Nemetali imaju samo bod manje i zauzimaju šesto mesto. Na gostovanjima su ove jeseni zabeležili tri remija i jedan poraz, pa se u nedelju od 15 sati, može očekivati čvrsta i zanimljiva utakmica u Štubiku.          

Deli Jovan je jedina ekipa iz negotinske opštine koja će gostovati ovog vikenda i to u Podvršci, gde ih očekuje ekipa Ključa.Sikoljani sun a četvrtom mestu sa 14 bodova, aa Ključ na desetom sa 9. Ključ je na svom terenu poražen jedino od Radničkog i to sa ubedljivih 4:1, dok je u preostala tri susreta slavio protiv Poloma, Krivelja i Nemetala. Deli Jovan u gostima ima pobedu protiv Blizne, remi u Čubri i poraz od Slatine. 

U devetom kolu sastaju se još i Polom – Slatina, Radnički – Poreč i Brestovac – Krivelj. Slobodna je Rudna glava.  

 

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

Tabela - Borska okružna liga

Poz Tim Ut Bod
1 Slatina  20 50
2 Deli Jovan 21 42
3 Zlot  21 42
4 Branik 20 41
5 Brestovac 21 41
6 Radnički 21 36
7 Polom  21 36
8 Nemetali  22 31
9 Poreč  22 28
10 Blizna 21 26
11 Ključ  21 22
12 Krivelj  22 20
13 Čubra  22 17
14 BSK 21 13
15 Rudna Glava(-1) 22 12
16 OFK Bor 0 0 
JSN Decor template designed by JoomlaShine.com