U devetom kolu Okružne lige Bor, Čubra i Branik osvojili nove bodove, BSK i Deli Jovan poraženi.

 

Čubra je u devetom kolu stigla do druge prvenstvene pobede. U utakmici protiv Blizne, Čubarci su slavili sa 3:0. Uz tri remija i četiri poraza, ekipa iz Čubre trenutno sa  devet bodova zauzima jedanaesto mesto na tabeli. 

Do nove pobede stigao je i Branik iz Štubika protiv Nemetala, minimalnim rezultatom 1:0. Ekipi iz Štubika je ovo peta prvenstvena pobeda i oni trenutno sa 16 bodova zauzimaju četvrto mesto na tabeli, dok su Nemetali pali na osmo mesto sa 12 bodova. 

Deli Jovan iz Sikola nakon pet utakmica bez poraza, savladan je na gostovanju u Podvršci od Ključa rezultatom 2:1. Sikoljani su sa 14 bodova trenutno na sedmom mestu, dok ekipa Ključa zauzima deveto mesto sa dva boda manje. 

Minimalnim rezultatom 0:1, poražen je i BSK od Zlota, na svom terenu u Bukovču. Ekipi iz Bukovča je ovo osmi prvenstveni poraz, uz samo jednu pobedu i čvrsto su prikovani za dno tabele sa samo tri boda. Zlot je na trećem mestu sa 19 bodova. 

Nakon devetog kola nema više neporaženih ekipa u Okružnoj ligi Bor, pošto je do ovog kola vodeća Slatina poražena na gostovanju u Leskovu od ekipe Poloma sa 2:1. Poraz Slatine iskoristio je Radnički iz Klokočevca koji je posle pobede protiv Porerča od 2:1 ponovo izbio na prvo mesto. 

Najuzbudljivija utakmica u ovom kolu odigrana je u Brestovcu gde je u komšijskom derbiju domaćin slavio protiv Krivelja sa 7:3. U ovom kolu slobodna je bila Rudna glava. 

Radnički vodi na tabeli sa 21 bodom, ispred Slatine i Zlota koji imaju po 19. 


 

Ovaj medijski sadržaj sufinansiran je od strane Opštine Negotin.

Stavovi izraženi u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

Tabela - Borska okružna liga

Poz Tim Ut Bod
1 Slatina  20 50
2 Deli Jovan 21 42
3 Zlot  21 42
4 Branik 20 41
5 Brestovac 21 41
6 Radnički 21 36
7 Polom  21 36
8 Nemetali  22 31
9 Poreč  22 28
10 Blizna 21 26
11 Ključ  21 22
12 Krivelj  22 20
13 Čubra  22 17
14 BSK 21 13
15 Rudna Glava(-1) 22 12
16 OFK Bor 0 0 
JSN Decor template designed by JoomlaShine.com