Cena zdravstvenog pregleda sportista do 18 godina, sa 750, smanjena na 350 dinara. Odluku doneo Upravni odbor ZC, na inicijativu Sportskog Saveza opštine Negotin

Ilustracija: East Side

Za obavezne zdravstvene preglede, kojima su obuhvaćena deca i mladi do 18 godina starosti, prema novoj odluci treba izdvojiti 350 dinara, umesto 750, koliko je ta usluga koštala u ranijem periodu. Odluku je doneo Upravni odbor Zdravstvenog centra, na inicijativu Sportskog Saveza opštine Negotin.  Zdravstveni pregledi na koje se mladi sportisti šalju dva puta godišnje, podrazumevaju antropološka merenja visine i težine, laboratorijske analize, EKG (elektrokardiogram, ili grafički prikaz električne aktivnosti miokarda) i sistematski pregled. Na osnovu rezultata mladi sportisti dobijaju  izveštaj  o zdravstvenom stanju koji prilažu svojim matičnim sportskim klubovima. 

 

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

Komentari  

01 # NENAD 12-02-2015 22:48
to je skupo 350 din. soobzirom da savez ne daje pare za lekarske preglede, klubovi moraju moraju sami da se snalaze. Ima i jeftininije .250 din.
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
JSN Decor template designed by JoomlaShine.com