Rukometaši Hajduk Veljka u osmom kolu Super B lige istok – zapad, slavili u Priboju rezultatom 21:25. Aleksandar Ćirić najefikasniji u redovima Hajduk Veljka sa 12 pogodaka. Sa 10 bodova negotinski rukometaši posle osmog kola na petom mestu.

 

PRIBOJ - HAJDUK VELJKO 21:25 (11:11)

Hala sportova u Priboju. Gledalaca : 300. Sudije Spasoje Kolak (Kragujevac)- Stanislav Milošević (Jagodina). Sedmerci : Priboj 2(0) , Hajduk Veljko 4(2). Isključenja : Priboj 8 minuta, Hajduk Veljko 4 minuta. 

PRIBOJ : Španjević, Kuburović, Miković 4, Radisavljević 3, Bajramović 5, Šljuka, Zuković, Minić 1, Milinković 3, Cmiljanović, Radović 1, Đurović, Omerović 1, Strujić 3, Prijović, Kašerić.  

HAJDUK VELJKO : Stojanović, Stanojčić 5, Orlović 2, Ilić, Jevđenović 4, Pavlović 8, Stevanović, Kojić 2, Lapadatović, Ćirić 5. 

IGRAČ UTAKMICE : Aleksandar Ćirić (Hajduk Veljko)

Otputovali su rukometaši Hajduk Veljka u daleki Priboj da osvoje nova dva boda i približe se gornjem delu tabele i uspeli su u tome, pa se u Negotin vraćaju sa petom prvenstvenom pobedom u džepu. 

Domaćin je postigao prvi gol na utakmici, ali je već u četvrtom minutu ekipa Hajduk Veljka preokrenula rezultat i stigla do vođstva od 3:1. Rukometaši Priboja su izjednačili, a potom u 13. minutu stigli i do prednosti od 2 gola, 5:3, koju su Negotinci uspeli da anuliraju tri minuta kasnije, a onda ponovo pređu u vođstvo. 

Rezultatska klackalica, uz prednost Hajduk Veljka od jednog gola, bila je do poslednjeg minuta prvog dela, kada su domaći ponovo preuzeli vođstvo, ali je Jevđenović pogotkom u 30. minutu doneo izjednačenje, pa se na odmor otišlo rezultatom 11:11.

I prva polovina drugog dela igre protekla je u igri gol za gol, gde su se ekipe smenjivale u vođstvu. Domaći su u periodu od 41. do 45. minuta, tri puta imali prednost od 2 gola, ali im rukometaši Hajduk Veljka nisu dozvoljavali da se odvoje i naprave veću razliku. 

U 48. minutu bilo je 18:18 i to je bilo poslednje izjednačenje na utakmici, nakon koga su rukometaši Hajduk Veljka preuzeli vođstvo koje su uvećavali iz minuta u minut. U 51. minutu bilo je dva gola prednosti 18:20, a pet minuta kasnije već četiri, 19:23, pa je tada moglo da se nasluti kome će pripasti dva boda iz ove utakmice. U poslednja četiri minuta obe ekipe postigle su po dva gola, za konačnih Priboj – Hajduk Veljko 21:25. 

Odlično je ovu utakmicu odigrao Aleksandar Ćirić, koji je postigao čak 12 golova. Pritili su ga Stanojčić sa 5 i Jevđenović sa 4, dok su Orlović i Kojić postigli po dva gola. Treba spomenuti i odličan učinak kapitena Stojanovića, koji je i ovoga puta bio sjajan na gol crti, kao I ostalih igrača u ekipi koji su pružili veliki doprinos ovoj pobedi. U domaćoj ekipi istakao se Bajramović sa pet pogodaka, Miković je postigao 4,  a Radisavljević, Milinković i Strujić po 3 gola.

Hajduk Veljko posle osmog kola zauzima peto mesto na tabeli sa 10 bodova koliko ima I četvrtoplasirana Dubočica. Prvo je Vranje sa maksimalnim učinkom i 16 bodova, ispred Novog Pazara koji ima 14 I Bele Palanke sa 11 bodova. 

U narednom kolu rukometaši Hajduk Veljka dočekuju Radnički 1964 iz Kragujevca.     

Rezultati 8. kola : Priboj – Hajduk Veljko 21:25, Radnički 1964 - Novi Pazar 28:30, Dubočica 54 – Topličanin 27:22, Planinka Prolom voda – Lokomotiva 38:28, Vranje 1957 – Zlatar 37:27 i Bela Palanka - Karađorđe 35:27.

 

Ovaj medijski sadržaj je sufinansiran od strane Opštine Negotin.

Stavovi izraženi u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

JSN Decor template designed by JoomlaShine.com