Fudbaleri Sloge iz Kobišnice poraženi u Kladovu od Brodoremonta rezultatom 2:0, u 17. kolu Zone Istok. Dvostruki strelac za ekipu Brodoremonta Manić. Vojinović promašio jedanaestac za ekipu Sloge. 

 

BRODOREMONT – SLOGA 2:0 (1:0)

Stadion Brodoremonta u Kladovu. Gledalaca : 150. Sudija : Stefan Golubović (Aleksinac). Pomoćnici : Emil Živković i Nemanja Marković (Aleksinac). Strelac : Manić u 22. i 47. minutu (penal) za Brodoremont. 

BRODOREMONT : Lilić, Čokanjelović, Popović, Šljivić (Brozbić), Đorđević, Krstić, Caranović (Lazarević), Živanović(Budić), Stefanović, Šćojić, Manić. 

SLOGA : Dimitrijević, Bogdanović, Čelić, Knežević, Tešić (Antić), Babucić, Maliković, Jovanović, Vojinović, Jeremić (Stanisavljević), Golubović (Klisura).  

Lakše nego što su očekivali, fudbaleri Brodoremonta revanširali su se gostima iz Kobišnice za poraz u prvom delu sezone i stigli do petog mesta na tabeli. 

Od samog početka utakmice domaći su preuzeli inicijativu i dali do znanja gostima da žele po svaku cenu da stignu do pobede u ovom susretu. Bolju igru, fudbaleri Brodoremonta krunisali su u 22. minutu. Popović je dobro prošao i centrirao u šesnaesterac zonaša iz Kobišnice, gde se najbolje snašao Manić i poslao loptu u mrežu Dimitrijevića. Bio je to i rezultat prvog dela igre. 

U nastavku malo više uzbuđenja i dva dosuđena jedanaesterca, po jedan na obe strane terena. 

Već u drugom minute nastavka igre, Živanović je iskoristio nesmotrenost Kneževića, ukrao mu loptu i krenuo prema golu Sloge, ali ga je u kaznenom prostoru sustigao i srušio Bogdanović, pa je sudija Golubović iz Aleksinca bez razmišljanja pokazao na belu tačku. Siguran je bio ponovo Manić, koji je svojim drugim golom na utakmici doneo prednost ekipi Brodormonta od 2:0. 

Desetak minuta kasnije fudbaleri Sloge imali su odličnu priliku da iz penala, koji je skrivio Šljivić, smanje prednost domaćih i vrate se u igru. Odgovornost je preuzeo najbolji strelac ekipe Vojinović, ali je njegov udarac odbranio golman Lilić, pa je rezultat ostao nepromenjen. 

Sloga je nakon ovog poraza sa 13 bodova ostala prikovana za dno tabele, pa fudbalere koji nose dres zonaša iz Kobišnice očekuje više nego grčevita borba za opstanak. Brodoremont je sa 27 bodova stigao do petog mesta na tabeli. 

U narednom kolu u Kobišnici će biti odigran opštinski derbi u kome će domaća Sloga dočekati ekipu Hajduk Veljka.   

REZULTATI XVII KOLA ZONE ISTOK : Hajduk Veljko – Moravica 4:2, Brodoremont – Sloga 2:0, BSK - Rudar Alpos 0:0, Svrljig – Đerdap 0:2, Timočanin – Bukovik 0:1, Kablovi – Majdanpek 3:0, Šarbanovac - Naša krila 1936 1:2, Malošište – Zaplanjac 0:2.

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

Tabela - Zona Istok

Poz Tim Ut Bod
1 Zaplanjac 24 60
2 Bukovik 24 48
3 Hajduk Veljko 24 43
4 Đerdap  24 38
5 Brodoremont  24 38
6 Svrljig 24 36
7 Moravica 24 35
8 Rudar Alpos  24 33
9 Kablovi 24 32
10 Šarbanovac 24 31
11 Timočanin 24 30
12 Naša krila 24 26
13 Malošište 24 26
14 BSK 24 25
15 Majdanpek 24 25
16 Sloga 24 17

 

JSN Decor template designed by JoomlaShine.com