Rukometašice Hajduk Veljka u 7. kolu Druge lige Morava na gostovanju u Beloj Palanci savladale domaću Remesijanu sa 11:17. Negotinske rukometašice sa šest bodova na trećem mestu. U narednom kolu rukometašice Hajduk Veljka gostovaće u Beloj Palanci. 

 

Hala sportova u Beloj Palanci. Gledalaca : 150. Sedmerci : Remesiana 6(2),Hajduk Veljko : 3(3), Zaječar 1949 2 : 3(3). Isključenja : Remesiana 10 minuta , Hajduk Veljko 14 minuta.

REMESIANA : Mitić Pavlov, Ristić A. 2, Cenić, Ristić D, Nikolić, Igić, Živković 2, Živić, Vitas , Ilić, Pešić, Nešić, Stevanović 1, Todorović 4, Jocić 2, MLadenović. 

HAJDUK VELJKO : Lazić, Gigić, Živanović 1, Živković 2, Rajković 1, Pacić 3, Stanimirović 3, Bećirić 4, Ikodinović 3. 

IGRAČ UTAKMICE : Marija Lazić(Hajduk Veljko) 

Negotinska ekipa otputovala je sa samo 9 igračica na ovo gostovanje, ali je i to bilo dovoljno za pobedu od 11:17 i nova dva boda na kontu. 

Prvi deo igre protekao je u izjednačenoj igri u kojoj su se ekipe smenjivale u vođstvu. Domaće rukometašice u 19. minute imale su prednost od 6:5, ali su se onda gošće razigrale i sa tri vezana gola stigle do 2 gola prednosti, 6:8. Rukometašice Remesiane do kraja su postigle još jedan gol za konačnih 7:8, nakon prvog dela. 

Na početku drugog poluvremena, rukometašice Hajduk Veljka, ostale su sa samo 8 rukometašica, pošto je kapiten Neda Rajković isključena i nije mogla da pomogne saigračicama u nastavku. 

To je probudilo inat u negotinskim rukometašicama koje su iz minuta u minut povećavale prednost. Domaće rukometašice nisu imale rešenja za napade Negotinki, a ni rešenja za odbranu i golmana Mariju Lazić, koja je proglašena i za najbolju igračicu utakmice. U drugom delu igre ekipa Remesiane postigla je samo četiri gola, nasuprot devet golova koliko je završilo u njihovoj mreži, pa je ekipi Hajduk Veljka sasvim zasluženo pripala pobeda. 

Biljana Bećirić sa šest golova, bila je najefikasnija u ekipi Hajduk Veljka. Maja Pacić, Anđela Stanimirović i Kristina Ikodinović postigle su po tri, Tijana Živković 2, a Jelena Živanović i Neda Rajković po jedan gol. U domaćoj ekipi Anđela Todorović postigla je 4 gola, a Aleksandra Ristić, Saška Živković i Danijela Jocić po 2. 

Ekipa Hajduk Veljka i dalje je na trećem mestu sa 8 bodova, iza drugih ekipa superligaša iz Bora i Zaječara. 

 

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

JSN Decor template designed by JoomlaShine.com